Beta

Benim bel ağrım vardı üç gün önce geçti gitti ve aynı şekilde göğüsler indi ağrı da yok.

Ben de yok gibi hissediyorum dur bakalım. Cuma günü kan verecem

inşallah canım diğerleri yaşıyormu peki?
Evet canim 3 u de erkek. Belki rabbim bir kız nasip eder bana da. Sizlerinde kucaklarına boş bırakmasın rabbim. Bu arada sizlere Dr mfk eş paketlerini öneririm kesinlikle bir şans verin. Başarı oranı çok yüksek çok iyi bir doktor. İnstadan takip edin isterseniz.

allah bagışlasın canım 4 cocuk zor değil mi ya maddi manevi bakımı: allahım kolaylık versin. beni birtane dogdu oda erken dogdu kaybettim yaşta gidiyor zaten artık hiç ümidim yok.evet takip ediyourm ama hiç araştırmadım

Çocuk evin bereketi neşesi. Bana göre bir çocuk olmaz en az 3 . Hep öyle düşünürdüm yani. Kalabalık aile güzel. Rabbim verdikten sonra tabiki. Maddi manevi gücünü kuvvetini rabbim.veriyot. belki lüks hayat yaşamıyoruz ama üstümüz de bir catimiz var karnımıza sıcak yemek giriyor sırtları pek elhamdülillah. Bu dünyaya ahlaklı iyi insanlar da yetiştirmek lazım. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Dediğim doktora bak mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…