Beta

Tirabzonliibarbie

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2025
134
29
13
22
Arkadaşlar kan verdim beta değerim 2 çıktı sizce yükselme ihtimali varmıdır hamile olabilirmiyim 4 senedir evliyim ve hiç bir zaman 0 ın üstünü görmedim

İnşallah gönlünüzce olur allah isteyen herkese versin tüm kontrolleri yaptırdınız mı
Bu zamana kadar çok farklı doktorlara gittim birşey olmadığını söylediler eşimde gitti onda da bir problem olmadığını söylediler şimdide farklı bir doktora gittim orda kan verdim sonucum bu şekilde çıktı bende baya şaşırdım ilk defa böyle çıktı bende bir umut aslında vardır diye düşündüm ama galiba yok sonucumu daha doktora göstermedim

Bu zamana kadar çok farklı doktorlara gittim birşey olmadığını söylediler eşimde gitti onda da bir problem olmadığını söylediler şimdide farklı bir doktora gittim orda kan verdim sonucum bu şekilde çıktı bende baya şaşırdım ilk defa böyle çıktı bende bir umut aslında vardır diye düşündüm ama galiba yok sonucumu daha doktora göstermedim
Çıkan sonuçta referans asalığı yazar zaten genelde değer 0-5 üstüdür tavsiyem rahminizede baktırın tüplerinizim açık olup olmadığına bunu herkee ısrarla söylüyorum yapılmadıysa siz talep edin

Çıkan sonuçta referans asalığı yazar zaten genelde değer 0-5 üstüdür tavsiyem rahminizede baktırın tüplerinizim açık olup olmadığına bunu herkee ısrarla söylüyorum yapılmadıysa siz talep edin
Adetimden önce kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama ertesi gün regl oldım reglden sonra bu kanı verdim sonuç 2 çıktı

Adetimden önce kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama ertesi gün regl oldım reglden sonra bu kanı verdim sonuç 2 çıktı
Kimyasal gebelik olabilir geç döllenme olabilir ama testte silik çıktıysa kanda mutlaka gebelil çıkması lazım diye düşünüyorum biraz bekleyin bikaö gün sonra tekrar test yaparsınjz

İnşallah doğru söylüyorsunuz benim artık psikolojim bozulmuş gibi 2-3 aydır rüyamda hamile olduğumu çocuğumun olduğunu falan görüyorum
Herzaman sizden daha kötü şeylerlede ugraşanların olduğunu düşünüp şükredin nasibimizde varsa olucak hamile kalmak tek başına yeterli değil sirecin iyi gitmesi ve tamamlanması lazım😔ben miyom ameliyatı ve dış gebelik amleiyatı oldum tüpüm alındı tüplerim tıkandı ve en umutsuz olduğum an artık vazgeçmiştim bebek sahibi olmaktan gebe olduğumu öğrendim filminizi çektirin testlerinizi yapın sonrasında aklınızdan bebek fikrini çıkarmaya çalışın zihni boşaltıgınız anda vücut bunu anlıyor ve oluyor nekadar stresli olursanız o kadar gebe kalamazsınız hayatınıza farklı bir yön vermeye çalışın

Back
X