- 11 Mart 2025
- 134
- 29
- 13
- 22
- Konu Sahibi Tirabzonliibarbie
Arkadaşlar kan verdim beta değerim 2 çıktı sizce yükselme ihtimali varmıdır hamile olabilirmiyim 4 senedir evliyim ve hiç bir zaman 0 ın üstünü görmedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0-5 kadar gebelik olmadıgı anlamına geeliyor diye biliyorumArkadaşlar kan verdim beta değerim 2 çıktı sizce yükselme ihtimali varmıdır hamile olabilirmiyim 4 senedir evliyim ve hiç bir zaman 0 ın üstünü görmedim
Keşke olsa ya0-5 kadar gebelik olmadıgı anlamına geeliyor diye biliyorum
İnşallah gönlünüzce olur allah isteyen herkese versin tüm kontrolleri yaptırdınız mıKeşke olsa ya![]()
Bu zamana kadar çok farklı doktorlara gittim birşey olmadığını söylediler eşimde gitti onda da bir problem olmadığını söylediler şimdide farklı bir doktora gittim orda kan verdim sonucum bu şekilde çıktı bende baya şaşırdım ilk defa böyle çıktı bende bir umut aslında vardır diye düşündüm ama galiba yok sonucumu daha doktora göstermedimİnşallah gönlünüzce olur allah isteyen herkese versin tüm kontrolleri yaptırdınız mı
Çıkan sonuçta referans asalığı yazar zaten genelde değer 0-5 üstüdür tavsiyem rahminizede baktırın tüplerinizim açık olup olmadığına bunu herkee ısrarla söylüyorum yapılmadıysa siz talep edinBu zamana kadar çok farklı doktorlara gittim birşey olmadığını söylediler eşimde gitti onda da bir problem olmadığını söylediler şimdide farklı bir doktora gittim orda kan verdim sonucum bu şekilde çıktı bende baya şaşırdım ilk defa böyle çıktı bende bir umut aslında vardır diye düşündüm ama galiba yok sonucumu daha doktora göstermedim
bir daha ki adetimde yaptırıcamÇıkan sonuçta referans asalığı yazar zaten genelde değer 0-5 üstüdür tavsiyem rahminizede baktırın tüplerinizim açık olup olmadığına bunu herkee ısrarla söylüyorum yapılmadıysa siz talep edin
Adetimden önce kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama ertesi gün regl oldım reglden sonra bu kanı verdim sonuç 2 çıktıÇıkan sonuçta referans asalığı yazar zaten genelde değer 0-5 üstüdür tavsiyem rahminizede baktırın tüplerinizim açık olup olmadığına bunu herkee ısrarla söylüyorum yapılmadıysa siz talep edin
Benm tüplerim tıkalıydı haberm yoktu arkadaşımında aynı şekilde ve bunu dpktorlar söylemeyene kadar çogu zaman yapmıyor bi onuda halledin içiniz rahat etsinAdetimden 1 gün
bir daha ki adetimde yaptırıcam
Şuan çocuğunuz varmıBenm tüplerim tıkalıydı haberm yoktu arkadaşımında aynı şekilde ve bunu dpktorlar söylemeyene kadar çogu zaman yapmıyor bi onuda halledin içiniz rahat etsin
Kimyasal gebelik olabilir geç döllenme olabilir ama testte silik çıktıysa kanda mutlaka gebelil çıkması lazım diye düşünüyorum biraz bekleyin bikaö gün sonra tekrar test yaparsınjzAdetimden önce kaset test yaptım silik çizgi çıktı ama ertesi gün regl oldım reglden sonra bu kanı verdim sonuç 2 çıktı
Hamileyim şuanŞuan çocuğunuz varmı
Kimyasal gebelik olabilir geç döllenme olabilir ama testte silik çıktıysa kanda mutlaka gebelil çıkması lazım diye düşünüyorum biraz bekleyin bikaö gün sonra tekrar test yaparsınjz
Ay çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamileyim şuan![]()
Darısı başınıza bnde çok ugraştım tırmalayarak çözümü buldum tüm testleri yapın gerisi takdiri ilahiAy çok güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah
İnşallah doğru söylüyorsunuz benim artık psikolojim bozulmuş gibi 2-3 aydır rüyamda hamile olduğumu çocuğumun olduğunu falan görüyorumDarısı başınıza bnde çok ugraştım tırmalayarak çözümü buldum tüm testleri yapın gerisi takdiri ilahi![]()
Herzaman sizden daha kötü şeylerlede ugraşanların olduğunu düşünüp şükredin nasibimizde varsa olucak hamile kalmak tek başına yeterli değil sirecin iyi gitmesi ve tamamlanması lazımİnşallah doğru söylüyorsunuz benim artık psikolojim bozulmuş gibi 2-3 aydır rüyamda hamile olduğumu çocuğumun olduğunu falan görüyorum