- 24 Mayıs 2025
- 21
- 11
- 3
- 21
- Konu Sahibi userr123456
-
Şu anlık var gibi görünüyor ama yarın yine kan verin artardan sağlıklı bir şekilde ilerliyordurEki Görüntüle 3595710 Eki Görüntüle 3595707 gebelik var mı kasık agrılarım var halsizlik var uyku var birde gögüs agrısı var üstüne yatınca ağrıyor adetim geçti 2 hafta kanam akıntım olmadı test yaptım tel çizgi çıktı kaç kere bidaha yapmak istemedim yaptıkca moralim
Hamileyim herhalde gecen hafta test çubuğuyla test yapmıştım onlar çift çıkmışŞu anlık var gibi görünüyor ama yarın yine kan verin artardan sağlıklı bir şekilde ilerliy
Hamile demek için kan değerinin iki kat artması gerekiyor ama inşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerHamileyim herhalde gecen hafta test çubuğuyla test yapmıştım onlar çift çıkmış
Bugün gidicem inşallahHamile demek için kan değerinin iki kat artması gerekiyor ama inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler
Canım beta ya göre hamilesin ama sen testleri geçen hafta yaptım diyorsun 15 deger geçen hafta yoktur ki Oyüzden iki gün sonra kesin tekrar kan verin inşallah sağlıklı artarHamileyim herhalde gecen hafta test çubuğuyla test yapmıştım onlar çift çıkmış
Kan testini önce verdim Çarşamba günü verdim kan verdikten sonra yaptım bu testi hata şuan gene yaptım çift çıktıCanım beta ya göre hamilesin ama sen testleri geçen hafta yaptım diyorsun 15 deger geçen hafta yoktur ki Oyüzden iki gün sonra kesin tekrar kan verin inşallah sağlıklı artar
Ayın 14 de kan testi yaptırdım şimdi gene test yaptım erken gebelik testi aldım ondan yaptım çift çıktı bu akşam hastaneye gidip kan testi vericemKan testini önce verdim Çarşamba günü verdim kan verdikten sonra yaptım bu testi hata şuan gene yaptım çift çıktı
Ozaman tamam siz yukarda gecen hafta demişsiniz ama öyle algılanıyor yandığınızdan eğer 15 çıkıp çizgi çıktıysa normal yine iki gün sonra kan verin değer artacak mı diye hayırlı olsunKan testini önce verdim Çarşamba günü verdim kan verdikten sonra yaptım bu testi hata şuan gene yaptım çift çıktı
Haaa bu testte ayın 14 baya geçmiş iyi beklemişsiniz normalde iki günde bir sağlıklı artıyor mu diye takip edilirAyın 14 de kan testi yaptırdım şimdi gene test yaptım erken gebelik testi aldım ondan yaptım çift çıktı bu akşam hastaneye gidip kan testi vericem
Ozaman tamam siz yukarda gecen hafta demişsiniz ama öyle algılanıyor yandığınızdan eğer 15 çıkıp çizgi çıktıysa normal yine iki gün sonra kan verin değer artacak mı diye hayırlı olsun
Evet bekledim hata ümidiö yoktu testin başında durmadım baktım tek çizgi çıktı gittim yanından bidaha bakmadım şimdi görünce şoka girdim bidaha yaptım gene cift çıktıHaaa bu testte ayın 14 baya geçmiş iyi beklemişsiniz normalde iki günde bir sağlıklı artıyor mu diye takip edilir
Canım sen zaten idrar testinden önce kan verdim demedin mi kanda gebesin zaten idrarı sonra yaptım dedin idrar seni neden şaşırttı anlamadımEvet bekledim hata ümidiö yoktu testin başında durmadım baktım tek çizgi çıktı gittim yanından bidaha bakmadım şimdi görünce şoka girdim bidaha yaptım gene cift çıktı
Kan testine bakmadan yaptım ama bide anlamadıydım ondan yaptım testCanım sen zaten idrar testinden önce kan verdim demedin mi kanda gebesin zaten idrarı sonra yaptım dedin idrar seni neden şaşırttı anlamadımbence heyecandan karışık yazıkan
Anladım canımKan testine bakmadan yaptım ama bide anlamadıydım ondan yaptım test
Kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?