5000-6000 arasında kese görülmeye başlar canım ama görülmediyse biraz daha bekle tabiki bi kaç gün içinde görürsün muhtemelenKızlar iki gün önce betam 4200 çıktı bugün 5520 bu durum normal mi kesem henüz gözükmedi hiçbir ağrım sızım kanamam yok son adet tarihine göre 5 haftaya girdim
Betamın biraz yavaşlaması normal midir5000-6000 arasında kese görülmeye başlar canım ama görülmediyse biraz daha bekle tabiki bi kaç gün içinde görürsün muhtemelen
Sizin betanız 2 günde %60dan az artmış ama bazı kaynaklar %35 artmasının bile yeterli oldugunu söylüyor. Ama en doğru sonucu bir sonraki kan testiniz verir. Artıp mı düştü yoksa bu kadar mı arttı şu an anlamak zor .Betamın biraz yavaşlaması normal midir
Sizin betanız 2 günde %60dan az artmış ama bazı kaynaklar %35 artmasının bile yeterli oldugunu söylüyor. Ama en doğru sonucu bir sonraki kan testiniz verir. Artıp mı düştü yoksa bu kadar mı arttı şu an anlamak zor
Bu değerlerde kesenin görünmesi beklenirKızlar iki gün önce betam 4200 çıktı bugün 5520 bu durum normal mi kesem henüz gözükmedi hiçbir ağrım sızım kanamam yok son adet tarihine göre 5 haftaya girdim
Görünmedi amaBu değerlerde kesenin görünmesi beklenir
Belki dış gebeliktir bir kaç hafta daha bekleyin umarım güzel haberler alırsınızGörünmedi ama
Bu değerlerle kesenin gorubmemesi biraz kafa karıştırıcı vajinal olarak baktı mıKızlar iki gün önce betam 4200 çıktı bugün 5520 bu durum normal mi kesem henüz gözükmedi hiçbir ağrım sızım kanamam yok son adet tarihine göre 5 haftaya girdim
Belli bir betadan sonra artış azalması normal diye biliyorum. Karından mı baktı kese yoktu? Vajinal muayenede görünmesi beklenir, karından da 6000lerde görünmesi beklenir. Stres yapmadan bekleyinGün aşırı talip yapıyorduk bir buçuk iki katı artıyordu ilk defa böyle oldu
Bir hafta sonra randevum var karından bir doktor küçük var gibi kalınlaşman falan var dedi biri de yok dedi bende araştırdım bazen 6000 lerde görünüyormuş dediğiniz gibi ağrım sızım yok betamda hep güzel arttı iki katı 4 binlerden 5500 e gelirken biraz yavaşlamış gördüm yine baktım bu da olabiliyormuşBelli bir betadan sonra artış azalması normal diye biliyorum. Karından mı baktı kese yoktu? Vajinal muayenede görünmesi beklenir, karından da 6000lerde görünmesi beklenir. Stres yapmadan bekleyin
Dış gebelik çok ağrılı diye biliyorumBelki dış gebeliktir bir kaç hafta daha bekleyin umarım güzel haberler alırsınız
Olabiliyor bir topikte daha gördüm 5. haftada göremeyen. İdrar sıkışık olması kilo cihaz her şey etkiliyor görüntülemeyi. Sağlıkla gelişsinBir hafta sonra randevum var karından bir doktor küçük var gibi kalınlaşman falan var dedi biri de yok dedi bende araştırdım bazen 6000 lerde görünüyormuş dediğiniz gibi ağrım sızım yok betamda hep güzel arttı iki katı 4 binlerden 5500 e gelirken biraz yavaşlamış gördüm yine baktım bu da olabiliyormuş
Regliniz ile betaniz uyumlu, fakat eğer 5000 beta ile karından goremiyorsa doktorlar vajinal yaparlar bence bir hafta beklemeyin vajinal babakılmaksını talep edin çünkü beta artışınız diş gebelikle uyumlu Allah korusun önlem alinBir hafta sonra randevum var karından bir doktor küçük var gibi kalınlaşman falan var dedi biri de yok dedi bende araştırdım bazen 6000 lerde görünüyormuş dediğiniz gibi ağrım sızım yok betamda hep güzel arttı iki katı 4 binlerden 5500 e gelirken biraz yavaşlamış gördüm yine baktım bu da olabiliyormuş
Ay evet. Benim çok ağrım olmuştu dış gebelik sandım hatta. Çok şükür değilmiş. Kanama falan yoksa şimdilik korkmayın güzele odaklanın. 5+6’dayım. 20 kasım çatlama günümdü. İki kese de göründü ama göremeyen de çok var. Ben baya idrar tuttum ve cihaz da yeniydi. Her şey etkileyebilirDış gebelik çok ağrılı diye biliyorum
Biraz kiloluyum ve yumurtlamam zaten 23 Kasım gibiydi ondanda gözükmemiş olabilirOlabiliyor bir topikte daha gördüm 5. haftada göremeyen. İdrar sıkışık olması kilo cihaz her şey etkiliyor görüntülemeyi. Sağlıkla gelişsin
Dış gebelik olması için ne belirtiler olmalıRegliniz ile betaniz uyumlu, fakat eğer 5000 beta ile karından goremiyorsa doktorlar vajinal yaparlar bence bir hafta beklemeyin vajinal babakılmaksını talep edin çünkü beta artışınız diş gebelikle uyumlu Allah korusun önlem alin
Benimde 23 25 Kasım arasıydı yumurtlama artık geç mi döllenme oldu bilmiyorum oluyormuş öyleAy evet. Benim çok ağrım olmuştu dış gebelik sandım hatta. Çok şükür değilmiş. Kanama falan yoksa şimdilik korkmayın güzele odaklanın. 5+6’dayım. 20 kasım çatlama günümdü. İki kese de göründü ama göremeyen de çok var. Ben baya idrar tuttum ve cihaz da yeniydi. Her şey etkileyebilir
Vajinal muayene talep edebilirsin randevu alırsanBenimde 23 25 Kasım arasıydı yumurtlama artık geç mi döllenme oldu bilmiyorum oluyormuş öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?