Onuda yaptı ki göremediVajinal muayene talep edebilirsin randevu alırsan
Anlam veremedim o yüzden ya çok erkenOnuda yaptı ki göremedi
Onuda yaptı ki göremedi
Anlam veremedim o yüzden ya çok erken
Vajinal ultrasonla 5000 degerle görmemesi imkansız geç döllenme dahi olsa beta ki geç döllenme olsa betaniz böyle olmaz. 1500 2000 le vajinal de gözüküyorOnuda yaptı ki göremedi
Vajinalde görünmesi lazımdı galiba dikkatli ol lütfen betaları kontrol etAnlam veremedim o yüzden ya çok erken
Erken haftalarda kesin net belirtisi yokDış gebelik olması için ne belirtiler olmalı
Vajinal ultrasonla 5000 degerle görmemesi imkansız geç döllenme dahi olsa beta ki geç döllenme olsa betaniz böyle olmaz. 1500 2000 le vajinal de gözükü
Betam bir kez yavaşladı gibi oldu sonra devam ederse artmaya bir sıkıntı olmaz değil miVajinalde görünmesi lazımdı galiba dikkatli ol lütfen betaları kontrol et
Yavrum betan yüksek ama kese yok. Bu kısım normal değil maalesef. O yüzden dış gebelik olabilme ihtimaline de hazırla kendiniBetam bir kez yavaşladı gibi oldu sonra devam ederse artmaya bir sıkıntı olmaz değil mi
Allah büyük bakalım pazartesi gidip kan vereceğim yine belli bir yerden sonra biraz yavaşlama normalmişYavrum betan yüksek ama kese yok. Bu kısım normal değil maalesef. O yüzden dış gebelik olabilme ihtimaline de hazırla kendinidua edelim gönlünce olsun. Kontrol etmekten başka çare yok şu an
Canım yavaşlama sorun değil şuan sorun olan kese görülmemesi.Allah büyük bakalım pazartesi gidip kan vereceğim yine belli bir yerden sonra biraz yavaşlama normalmiş
Ve önemli olan kan vermek değil ultrasona girmek ve bekleyerej cok büyük hata yapıyorsun eğer diş gebelikte tuplerine zarar verebilir ciddi sorunlar yaşayabilirsin senin moralini bozmak için söylemiyoruz senin iyiliğin için söylüyoruzAllah büyük bakalım pazartesi gidip kan vereceğim yine belli bir yerden sonra biraz yavaşlama normalmiş
Beklemiyorum ki iki gün önce özel hastaneye gittim 20 dk inceledi ultrasonla sonra tekrar ultrason günü verdi pazartesi de hatta normal takip yapan doktorum var ona gideceğim devlete sonra perşembe tekrar ve cuma tekrar özele gideceğim beklemiyorum yani aslında o alttan da baktı özelde sonra ultrasonla normal inceledi yumurtalıkları falan dış gebelik gibi bir durum gözükmedi dedi bende anlam veremedim ağrım sızım bir kan gelmesi falanda yok ya gözükecek kesem gittiğimde yada dış gebelikVe önemli olan kan vermek değil ultrasona girmek ve bekleyerej cok büyük hata yapıyorsun eğer diş gebelikte tuplerine zarar verebilir ciddi sorunlar yaşayabilirsin senin moralini bozmak için söylemiyoruz senin iyiliğin için söylüyoruz
Şehir hastanesinin cihazları gelişmiş ayarda 2 gün uzun Bir sure ben acilden bahsediyorum . Burada bir arkadasimiz 2 gün sonrası kontrole gidemeden bayilarak acillik olduğunu okudum dıs gebelik tüpü zarar görmüş. Kendi tercihiniz tabi kiBeklemiyorum ki iki gün önce özel hastaneye gittim 20 dk inceledi ultrasonla sonra tekrar ultrason günü verdi pazartesi de hatta normal takip yapan doktorum var ona gideceğim devlete sonra perşembe tekrar ve cuma tekrar özele gideceğim beklemiyorum yani aslında o alttan da baktı özelde sonra ultrasonla normal inceledi yumurtalıkları falan dış gebelik gibi bir durum gözükmedi dedi bende anlam veremedim ağrım sızım bir kan gelmesi falanda yok ya gözükecek kesem gittiğimde yada dış gebelik
Allah korusun yaŞehir hastanesinin cihazları gelişmiş ayarda 2 gün uzun Bir sure ben acilden bahsediyorum . Burada bir arkadasimiz 2 gün sonrası kontrole gidemeden bayilarak acillik olduğunu okudum dıs gebelik tüpü zarar görmüş. Kendi tercihiniz tabi ki
Dua edin lütfen sağlıklı olsun gebeliğim ilk zatenAllah korusun yabu arkadaşımıza inşallah böyle bi şey olmasın. Tüplerin alınması rahim yapışması bile olabiliyormuş. Felaket tellallığı gibi oluyor ama işte maalesef. Bilgileri paylaşmak zorundayız
Rabbim mucizeler nasip etsin sana çiçeğimDua edin lütfen sağlıklı olsun gebeliğim ilk zaten
İnşallah çok sağolunRabbim mucizeler nasip etsin sana çiçeğimrandevunda inşallah güzel haberler alır, keselerini de görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?