Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama çok fazla kanamam olduMuhtemelen beta tam dusmedi ondan regl olmuyorsunuz
Birde doktorum için temizlenmiş dedi ve gebelik testi yaptım iki gün önce negatifti yanio halde bence beta sıfırlanması gerekirdi değil miMuhtemelen beta tam dusmedi ondan regl olmuyorsunuz
Regl olmadim diyince hic kanamaniz olmadi sandimAma çok fazla kanamam oldu
Bence de haklısınız yani kanamam çok oldu ama düşükten sonra adet olmadım dahaRegl olmadim diyince hic kanamaniz olmadi sandim
En garanti yontem 2 gun sonra tekrar kan verip beta artiyor mu bakmak olur
Bazilari dusukten hemen sonra gebe kalabiliyor adet olmadanBence de haklısınız yani kanamam çok oldu ama düşükten sonra adet olmadım daha
Amin sağolun ınsallahBazilari dusukten hemen sonra gebe kalabiliyor adet olmadan
Dusukteki kanamaniz adet sayilabiliyor
Beta artisina bakmak lazim
Gonlunuzce olsun insallah
Bazilari dusukten hemen sonra gebe kalabiliyor adet olmadan
Dusukteki kanamaniz adet sayilabiliyor
Beta artisina bakmak lazim
Gonlunuzce olsun insallah
Düşük yaptıktan sonra doktorunuz ilişkiye izin verdi mi ? Genel de bi süre ilişki yaşamayın diyorlar ama , tabi orasını bilemiyorum tam.Arkadaşlar merhaba tam bir ay önce düşük yaptım düşükten bu yana adet olmadım bugün enfeksiyon var diye kan verdim beta HCG 4.19 çıktı sizce gebelik ihtimali var mı
Tabıkı hemen olmadı on gün ara verdik sonrasında ilişki oldu artık bende emın olamadı MDüşük yaptıktan sonra doktorunuz ilişkiye izin verdi mi ? Genel de bi süre ilişki yaşamayın diyorlar ama , tabi orasını bilemiyorum tam.
4.19 sınıra çok yakın eğer normal şartlarda olsa gebe olabilirsiniz diyebilirim ama düşükten sonra değer ne kadar kısa sürede düşer sıfırlanır tam onu da bilmiyorum. Bence tekrardan kan verin zaten varsa yükselmesi gerekiyor . Daha kesinleşmiş olur.
Çok arada kaldım şuanEevt bende gordum.ama.beta 5ken gozukmez bu kadar
Testte çok silik çıktıDüşük yaptıktan sonra doktorunuz ilişkiye izin verdi mi ? Genel de bi süre ilişki yaşamayın diyorlar ama , tabi orasını bilemiyorum tam.
4.19 sınıra çok yakın eğer normal şartlarda olsa gebe olabilirsiniz diyebilirim ama düşükten sonra değer ne kadar kısa sürede düşer sıfırlanır tam onu da bilmiyorum. Bence tekrardan kan verin zaten varsa yükselmesi gerekiyor . Daha kesinleşmiş olur.
Canım 5 betayla pozitif çıkması da çok zor idrar testinin. En iyi markalar 10 ml ile silik anca çıkarıyor.Testte çok silik çıktı
İlk gün sonra verıcemCanım 5 betayla pozitif çıkması da çok zor idrar testinin. En iyi markalar 10 ml ile silik anca çıkarıyor.
Sen bence tekrardan kan ver. En iyi anlama yolu bu .