• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta4.19

npl21

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2023
501
56
18
26
Arkadaşlar merhaba tam bir ay önce düşük yaptım düşükten bu yana adet olmadım bugün enfeksiyon var diye kan verdim beta HCG 4.19 çıktı sizce gebelik ihtimali var mı

Bence de haklısınız yani kanamam çok oldu ama düşükten sonra adet olmadım daha
Bazilari dusukten hemen sonra gebe kalabiliyor adet olmadan
Dusukteki kanamaniz adet sayilabiliyor
Beta artisina bakmak lazim
Gonlunuzce olsun insallah

Eklentiler

• IMG_4048.webp
    IMG_4048.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 15
Arkadaşlar merhaba tam bir ay önce düşük yaptım düşükten bu yana adet olmadım bugün enfeksiyon var diye kan verdim beta HCG 4.19 çıktı sizce gebelik ihtimali var mı
Düşük yaptıktan sonra doktorunuz ilişkiye izin verdi mi ? Genel de bi süre ilişki yaşamayın diyorlar ama , tabi orasını bilemiyorum tam.
4.19 sınıra çok yakın eğer normal şartlarda olsa gebe olabilirsiniz diyebilirim ama düşükten sonra değer ne kadar kısa sürede düşer sıfırlanır tam onu da bilmiyorum. Bence tekrardan kan verin zaten varsa yükselmesi gerekiyor . Daha kesinleşmiş olur.

Düşük yaptıktan sonra doktorunuz ilişkiye izin verdi mi ? Genel de bi süre ilişki yaşamayın diyorlar ama , tabi orasını bilemiyorum tam.
4.19 sınıra çok yakın eğer normal şartlarda olsa gebe olabilirsiniz diyebilirim ama düşükten sonra değer ne kadar kısa sürede düşer sıfırlanır tam onu da bilmiyorum. Bence tekrardan kan verin zaten varsa yükselmesi gerekiyor . Daha kesinleşmiş olur.
Tabıkı hemen olmadı on gün ara verdik sonrasında ilişki oldu artık bende emın olamadı M

Testte çok silik çıktı

Eklentiler

• IMG_4048.webp
    IMG_4048.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 11
Back
X