Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni yerde mi yaptirdinizMerhaba ben 23 de tahlili yaptırdım 32 cikti.26 de tekrar gittim kan testu vermeye sonuç 65 cıktı ama bugun gittiğimde 67 ye cıkmış yukselmemis hic beta degerim neden sonuç ne olabilir lütfen soylermisiniz
Canım seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir. Benimde öyle hiç yükselmiyordu 3 testimdede. Adetin kaç gün geçti? Mide bulantın varmı veya lekelenmelerin? Geç döllenmede olabilir.Hayir baska yerde yaptirdim ama şimdi ilk 23 de çarşamba günü yaptırdım 32 sonra 26ında cumartesi günü yaptırdığımda ise 65 cıktı sonra ben 28 de yani bugun saat 3de verdiğimde kan 67 cikti..
Adetim geceli bugun 6.gunum lekelenmem yok.3.kan testimi 44 saat sonra verdiğim icin düşük cıkmış olabilirmiCanım seni üzmek istemem ama kimyasal gebelik olabilir. Benimde öyle hiç yükselmiyordu 3 testimdede. Adetin kaç gün geçti? Mide bulantın varmı veya lekelenmelerin? Geç döllenmede olabilir.
Yok canım yine yükselmesi lazımdı. Benim 18,28,45 Di. 9.5a düştü lekelenmem daha sonra kanamam başladı kusarak düşük yaptım. 2 ay oldu. Ama içini ferah tut bilgilendirmek için yazdım. Seni üzmek istemem herseye hazırlıklı ool. İnşallah geç döllenmedir.Adetim geceli bugun 6.gunum lekelenmem yok.3.kan testimi 44 saat sonra verdiğim icin düşük cıkmış olabilirmi
Yok canım yine yükselmesi lazımdı. Benim 18,28,45 Di. 9.5a düştü lekelenmem daha sonra kanamam başladı kusarak düşük yaptım. 2 ay oldu. Ama içini ferah tut bilgilendirmek için yazdım. Seni üzmek istemem herseye
Muhtemelen kimyasal gebelik yaşıyorsunuz.
Çok teşekkür ederim..evert beta kan degeri hic yükselmedi benim zaten O yüzden kimyasal gebelik dedi doktorum hayırlısı buymus yasayip gorecekmisiz..Sağlıklı bir gebelik değil gibi kuzum adetten sonra 6 gün kan değeri 500/1000 falan yani ama hakkında hayırlısı olsun
Ama bu tarz gebeliklerin peşine hemen tekrar gebe kalınıyor inşallah seninde öyle olurÇok teşekkür ederim..evert beta kan degeri hic yükselmedi benim zaten O yüzden kimyasal gebelik dedi doktorum hayırlısı buymus yasayip gorecekmisiz..
Amiin Inşallah cok teşekkür ederim. Doktorum 2 ay beklemememizi söyledi pzt gunu gelin tekrar kan testi yapalım dedi..Ama bu tarz gebeliklerin peşine hemen tekrar gebe kalınıyor inşallah seninde öyle olur![]()