Betachg

nefesimsin gokce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
186
81
98
45
arkadaşlar lütfen yardım edin adetim 3 gün geçti btchg değerim 151 çıktı 2 günsonra 359 çıktı doktorum etikmiş gerek yok kana bakmaya haftaya gel kese görelim dedi dün gittim çok ufak bişe var dedi tekrar betachg istedi 228 düşmüş ama bende kanama yok göğüslerim ağrıyor nedir bu öylesi kan varmı

Benm de aynı sizin gıbı oldu kese görmeye gittik görünmedi kan tahlili istedi doktor görunmeyınce kese
Değerim düşmüştü
Boş gebelik ve kürtaj oldum ben

Tşkr ederim canım cevabın için ben dün yine gittim busefer 313 çe yükselmiş ultrason yaptı ne bebek var ne kese ne kanama hiç bişe yok yarın tekrar gidicem çok korkuyorum kötü bişe var diye kaç defa betachg yapıp müdahale ettiler sana canım

Değerin düşmüş canım kimyasal yaşıyor olabilirsin

Dış gebelik falan olmasın canım. Genelde bi düşen bi artan değerlerde dış gebelikten şüphelenilir. Kasık ağrın falan var mı? İhmal etme sık sık doktora git Allah korusun geç fark edildiği için tüpü alınanlar var.

Bu arada bir sene öncede kimyasal gebelik geçirdim 250 hcg sonra düştü kanamayla bir yıl olmadı bebek tam tüp bebek için dosya açtık adet olmadım gebe olduguğumu öğrendim ilk güzel arttı sonra düştü

Benm düşmeye başladıktan sonra yükselemedi canm iki gün daha bekleyelim dedi doktor bende de ne kese ne bişey hiçbirşey görünmedi ve iki gün sonra kürtaj oldm
Sen nasılsın bir daha doktora gittinmi?
Gelişmeleri yaZarsan sevinirim merak ettim seni.
Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…