- 13 Nisan 2017
- 1.751
- 1.768
- 83
- 37
- Konu Sahibi nalyecetemtahin
-
çok tşk ederim canım.ilk artış 3 kat olunca merak ettim bende .bugün sadece 2inin üzerinde artmış.sende hamilemisin ikizmi merak attim.eğer öyleyse Allah kucağına almayı nasip etsin canmımBence normal bir sıkıntı yok gibi kalp kese görmeye gidince öğrenirsiniz.illa her bebekte aynı artış orani olacak diye birşey yok..10 ihtimalde bir sıkıntılı durum.
amin canım Allah razı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.başta sona okudum topikleri.kimisi az değerde ikiz kimisi yüksek değerde tek.ama bende artışlardan yola çıkarak öyle düşündüm.daha önce hiç başıma gelmedi. bi hafta sonra doktora gidicez kısmet olursa hayırlısı canımBetanin ikiz gebelikle alakası yok. Bebekten bebeğe, kişiden kişiye değişiyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
benim iki dondurulmuştan biri tuttu. amin sağolasın.çok tşk ederim canım.ilk artış 3 kat olunca merak ettim bende .bugün sadece 2inin üzerinde artmış.sende hamilemisin ikizmi merak attim.eğer öyleyse Allah kucağına almayı nasip etsin canmım
Allah razı olsun canım sende kucakla miniğini.bakarsın sonradan 2 olur.doğal yollamı hamile kaldın tedaviylemiBenimde 3 kata yakındı artışlarım 6. Haftamda kontrole gittiğimde tek olduğunu öğrendim.
Hayırlı olsun sağlıcakla olsun yavrunuz :)
Doğal yolla hamile kaldım.Allah razı olsun canım sende kucakla miniğini.bakarsın sonradan 2 olur.doğal yollamı hamile kaldın tedaviylemi
Merhaba. İlk adetin kaçıncı günü öğrendiniz ve bhcg kaçtı hatırlıyormusunuz?Canım inanma benimde ikiz ama hep iki katı artış oldu son dönemlerde ama ikizdi :)
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah bebieşlerimizi
Benim döllenme oldu canım adetten 15 gün sonra öğrendimMerhaba. İlk adetin kaçıncı günü öğrendiniz ve bhcg kaçtı hatırlıyormusunuz?
neymiş tek mi ikiz mi? merak ettim:)arkadaşlar değerim 8 şubatta 128.3 10 şubatta 386.6 12 şubatta 842.4 çıktı. en son adet tarihim 12 ocak tı. doğal yolla hamile kaldım.bu durumlarda ikiz gebelik düşünülebilirmi sizce.ne olur cevap verin.çok merak ediyorum
Canım benim ikizdi ama kaybettim ne yazıkki aşağıda olduğu için.neymiş tek mi ikiz mi? merak ettim:)
ikisini de mi canım yaaa:/Canım benim ikizdi ama kaybettim ne yazıkki aşağıda olduğu için.
Evet canım 1er gün arayla düştülerikisini de mi canım yaaa:/
inşallah hayırlısıyla rabbim nasip etsin canım .Evet canım 1er gün arayla düştüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?