betada 3 kat artış devam ederse ikiz gebelik olabilirmi?

nalyecetemtahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2017
1.751
1.768
83
37
merhaba arkadaşlar ben hamile olduğumu yeni öğrendim.normal yolla hamile kaldım.yumurtlamanın 14.günü değerim 128.3 çıktı.2 gün sonra dün 386.6 çıktı .tam 3 kat artmış.daha önce başıma hiç gelmedi.4 defa hamile kaldım biri hayatta oğlum..yarın yine kan vericem .yine 3 kat artması ikiz gebeliği düşündürürmü.böyle bir durum yaşayan oldumu cevap verirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar değerim 8 şubatta 128.3 10 şubatta 386.6 12 şubatta 842.4 çıktı. en son adet tarihim 12 ocak tı. doğal yolla hamile kaldım.bu durumlarda ikiz gebelik düşünülebilirmi sizce.ne olur cevap verin.çok merak ediyorum

Bence normal bir sıkıntı yok gibi kalp kese görmeye gidince öğrenirsiniz.illa her bebekte aynı artış orani olacak diye birşey yok..10 ihtimalde bir sıkıntılı durum.

Bence normal bir sıkıntı yok gibi kalp kese görmeye gidince öğrenirsiniz.illa her bebekte aynı artış orani olacak diye birşey yok..10 ihtimalde bir sıkıntılı durum.
çok tşk ederim canım.ilk artış 3 kat olunca merak ettim bende .bugün sadece 2inin üzerinde artmış.sende hamilemisin ikizmi merak attim.eğer öyleyse Allah kucağına almayı nasip etsin canmım

Betanin ikiz gebelikle alakası yok. Bebekten bebeğe, kişiden kişiye değişiyor canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah
amin canım Allah razı olsun.Allah kucağına almayı nasip etsin.başta sona okudum topikleri.kimisi az değerde ikiz kimisi yüksek değerde tek.ama bende artışlardan yola çıkarak öyle düşündüm.daha önce hiç başıma gelmedi. bi hafta sonra doktora gidicez kısmet olursa hayırlısı canım

Benimde 3 kata yakındı artışlarım 6. Haftamda kontrole gittiğimde tek olduğunu öğrendim.
Hayırlı olsun sağlıcakla olsun yavrunuz :)

Canım inanma benimde ikiz ama hep iki katı artış oldu son dönemlerde ama ikizdi :)
Sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız inşallah bebieşlerimizi

arkadaşlar değerim 8 şubatta 128.3 10 şubatta 386.6 12 şubatta 842.4 çıktı. en son adet tarihim 12 ocak tı. doğal yolla hamile kaldım.bu durumlarda ikiz gebelik düşünülebilirmi sizce.ne olur cevap verin.çok merak ediyorum
neymiş tek mi ikiz mi? merak ettim:)

Back
X