Betahcg 4.30 yardım

Palaspandaras

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
504
362
103
Merhaba arkadaslar 5 ay önce 5.5 aylık bebeğimi kaybetmiştim..Bu ay, Reglim 3 gun gecince evde test yaptim yoktu...Bekledim,10 gün geçti saglik ocağinda kan testi yaptirdim sonuc 4.30 çiktı doktorda ikigun sonra bakalim var da diyemem yokda diyemem dedi... bende cok saşkınım bu sekilde durum yaşayan oldumu sizlerde, bilgi verirseniz cok mutlu olurum.tesekkurler...

Canım ben 7 aylık hamileyim benim ilk değerim reglden 6 gün önce 4,12 çıkmıştı 1 gün sonra tekrar baktırdım 11,69a yükselmişti. Hemen ümitsizliğe kapılma

Canım ben 7 aylık hamileyim benim ilk değerim reglden 6 gün önce 4,12 çıkmıştı 1 gün sonra tekrar baktırdım 11,69a yükselmişti. Hemen ümitsizliğe kapılma
Hayırlısı inşallah,Benim 10 gun gecti reglim acaba gec döllenme dedikleri seymi oldu bilmiyorum,değer yukselmezse ne olacak onuda bilmiyorum adet sokturucu falanmi verirler acaba bilginiz varmi...bu arada sağlıkla kucaginiza alin insallah bebeğinizi

Canım valla geç döllenme ile ilgili bir bilgim yok ama 2 gün sonra kan ver bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…