BetaHCG 65 çıktı doktor dış gebelik olabilir dedi

Eyina

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2020
378
282
53
30
Merhaba. Son adet tarihim 21 Mart. Gecikmem olmadan idrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün kan verdim bugün de sonuç Beta 65 çıktı. Doktor ya çok erken ya da dış gebelik diyor. Hemen ultrasonla baktır kese görünüyor mu baktır diyor ama bu haftalarda kese görünmez diye biliyorum en az 4-5 haftalık olması lazım. Ben çok erken öğrendiğimi düşünüyorum. Yani şu an bebeğim varsa 2-3 haftalık olmalı ve bu haftalarda betanın 65 çıkması normal mi? Biraz bekleyip öyle muayeneye gideceğim İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım

Merhaba. Son adet tarihim 21 Mart. Gecikmem olmadan idrar testi yaptım ve silik çizgi çıkmıştı. Ertesi gün kan verdim bugün de sonuç Beta 65 çıktı. Doktor ya çok erken ya da dış gebelik diyor. Hemen ultrasonla baktır kese görünüyor mu baktır diyor ama bu haftalarda kese görünmez diye biliyorum en az 4-5 haftalık olması lazım. Ben çok erken öğrendiğimi düşünüyorum. Yani şu an bebeğim varsa 2-3 haftalık olmalı ve bu haftalarda betanın 65 çıkması normal mi? Biraz bekleyip öyle muayeneye gideceğim İlk gebeliğim ve çok heyecanlıyım
Normal bence değeriniz katlanarak artıyorsa hiç stres yapmayın ayrıca kese ortalama hcg 2500 civarları gözükür. Doktorunuzu değiştirin bence heves kırmaktan başka bir şey değil yaptığı

Aaaa bidaha o doktora gitme benimde ilk kan testi 65.37 5+3 haftalıkken keseyi görmüştüm 6+3 haftalıkken bebeği daha coook küçük senin bebisde hiç kötü düşünme bir daha o doktora gitme derim

Normal bence değeriniz katlanarak artıyorsa hiç stres yapmayın ayrıca kese ortalama hcg 2500 civarları gözükür. Doktorunuzu değiştirin bence heves kırmaktan başka bir şey değil yaptığı
Değerlerim katlanıyor mu şu an bilmiyorum biraz bekleyip tekrar kan verecegim. Doktor sağlık ocağı doktoruydu kendi hekimimiz yoktu başka bir doktora baktırdım. Zaten oraya devam etmeyeceğim. Teşekkür ederim 😇

Aaaa bidaha o doktora gitme benimde ilk kan testi 65.37 5+3 haftalıkken keseyi görmüştüm 6+3 haftalıkken bebeği daha coook küçük senin bebisde hiç kötü düşünme bir daha o doktora gitme derim

Evet birdaha gitmeyeceğim oraya sağlık ocağı doktoruydu zaten. İnşallah benim de artar değerlerim biraz bekleyip tekrar yaptıracağım. Sizin de bebişiniz hayırlı olsun 🥰

İki gün SONRA tekrar verin isterseniz iki kat artmissa tamamdır bu iş Allah'ın izni ile çok teşekkür ederim😊😊

Bana da ilk gittiğim doktor öyle saçmaladı onun yüzünden sürekli iki güne bir kan verdim. Aynı saat aynı yerde kan verirseniz daha iyi çıkar sonuç

35 le değerimi öğrenmiştim.Ama doktor dış gebelikten vs hiç bahsetmemişti.Sağlıklı gebelik oluştu ve bebegimi kucağıma aldım.
Allah hayirli şekilde bir evlat nasip etsin inşallah.Çok düşünmemeye çalışın.

Doktorun uzaktan eğitim terk sanırım 65 değerle ne görecek allasen 😂😂

İlk gebeliğimi ben de 60 la öğrendim ultrasonda baktı doktor abla, sana kötü haberlerim var dış gebelik dedi. Tüpüne bir şey gördüm dedi, değer 60 😂😂😂

Tabi ben ağla ağla helak oldum, başka doktora gittim hemen adam kahkahayı patlattı 😂 sakin ol dedi, 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Neyse nihayetinde dış gebelik değildi. Gerçi 9. Haftada kaybettim ama 😔

Bana da ilk gittiğim doktor öyle saçmaladı onun yüzünden sürekli iki güne bir kan verdim. Aynı saat aynı yerde kan verirseniz daha iyi çıkar sonuç
Biraz bekleyeceğim adet günümün geçmesini. Sonra tekrar baktiracağım

Biraz bekleyeceğim adet günümün geçmesini. Sonra tekrar baktiracağım
İki güne bir ver şimdi ki normal ilerliyor mu bak sonra adetin geçince tekrar verirsin zaten ultrasonda görünmesi için 3binlerde olması lazım

Doktorun uzaktan eğitim terk sanırım 65 değerle ne görecek allasen 😂😂

İlk gebeliğimi ben de 60 la öğrendim ultrasonda baktı doktor abla, sana kötü haberlerim var dış gebelik dedi. Tüpüne bir şey gördüm dedi, değer 60 😂😂😂

Tabi ben ağla ağla helak oldum, başka doktora gittim hemen adam kahkahayı patlattı 😂 sakin ol dedi, 2 gün sonra tekrar kan ver dedi. Neyse nihayetinde dış gebelik değildi. Gerçi 9. Haftada kaybettim ama 😔
Rabbim en güzel zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah 🤲 doktorlar keşke sadece milyonda bir görülen bir ihtimal olduğunu söylese bu tarz durumların

35 le değerimi öğrenmiştim.Ama doktor dış gebelikten vs hiç bahsetmemişti.Sağlıklı gebelik oluştu ve bebegimi kucağıma aldım.
Allah hayirli şekilde bir evlat nasip etsin inşallah.Çok düşünmemeye çalışın.
Amin inşallah teşekkür ederim

İki güne bir ver şimdi ki normal ilerliyor mu bak sonra adetin geçince tekrar verirsin zaten ultrasonda görünmesi için 3binlerde olması lazım
Bu sabah vermem gerekiyordu 2 gün sonra olması için ama işe geldim 😟

Sabah veremedigim için öğleden sonra verdim. Beta yükselmişti. 2 gün sonra tekrar verdim yükselmeye devam ediyor çok şükür 🤲 miniğin daha çok küçük keseyi göremedik henüz
Ultrasonda bakıldı galiba.
Beta katlama hızı guzel ise kanamaniz yoksa gözünüz aydın.

Kaç betaniz şu an?
Son adet tarihiniz nedir?

Ultrasonda bakıldı galiba.
Beta katlama hızı guzel ise kanamaniz yoksa gözünüz aydın.

Kaç betaniz şu an?
Son adet tarihiniz nedir?
Evet ultrasonla bakıldı. Beta katlama hızı güzeldi çok şükür 169dan 518e çıktı en son. Şu an kaç bilmiyorum. Son adetim 21 Mart

Evet ultrasonla bakıldı. Beta katlama hızı güzeldi çok şükür 169dan 518e çıktı en son. Şu an kaç bilmiyorum. Son adetim 21 Mart
Aaa benimde son adet tarihim 20 Mart ve 5 gün gecikmeyle 32 çıktı değerim 3 gün sonrada 156 çıktı benim değerlerim sizinkine göre baya düşük

Back
X