İki güne bir kan verirsem kanım kalmicak zaten kansızlık var neden moralimi bozdu anlamadım sevinme dedi banaDüşük ne alaka anlamadım . daha cok yeni o yüzden beklemek gerek şuan icin sorun yok artış güzel canım
Canım bekleyebiliyorsan hemen vermene gerek yok ya ben de 2 kere kan vermistim sadece. kafadan hesapla soyle bi 4.5 5 haftalık olsun baktır hem beta değerlendirilsin deger 3b geçiyor olursa kese görürsün vsİki güne bir kan verirsem kanım kalmicak zaten kansızlık var neden moralimi bozdu anlamadım sevinme dedi bana
Erken öğrenmenin zararları işte taa ne zaman olcak kim bilir daha 120 en az 10 günü var ohoooCanım bekleyebiliyorsan hemen vermene gerek yok ya ben de 2 kere kan vermistim sadece. kafadan hesapla soyle bi 4.5 5 haftalık olsun baktır hem beta değerlendirilsin deger 3b geçiyor olursa kese görürsün vs
Neye göre riskli demiş onu anlayamadım daha çok yeni iki güne bir iki katı artış olması lazım ve seninki de gayet sağlıklı duruyo şuan için. 2 gün sonra tekrar ver artışı gözlemle. Bence ilk işin doktorunu değiştirmek olsun ama.Aciiiilll Arkadaşlar merhaba 5 yıldır buraya üyeyim sadece okuyordum ama bu beta olayı beni bitirdi bilen birisi yazabilir mi İlk betahcg 23.99 çıktı 2 gün sonra 120 çıktı aslında katlanmış ama hâlâ riskli olduğunu söyledi doktor sağlıksız gebeliklerde mi böyle düşük ilerliyor yoksa böyle başlayıp iyiye gidebilir mi ???? Aciiiilll
Valla her dönemde bu sabırsızlık oluyor maalesef kese görünecek mi kalp duyulacakmi ikili testi 3lu testi bitmiyorErken öğrenmenin zararları işte taa ne zaman olcak kim bilir daha 120 en az 10 günü var ohooo
Haa evet bide sağlıklı mı telaşı var off ben erken dogururum zaten bu stresleValla her dönemde bu sabırsızlık oluyor maalesef kese görünecek mi kalp duyulacakmi ikili testi 3lu testi bitmiyor
Başka doktor buldum aradım görüştüm oda 10 gün sonra ultrason için gün verdi görünürse zaten iyi demekmiş artık kan verme dedi 10 gün nasıl bekliceksem çok uzun bı sureNeye göre riskli demiş onu anlayamadım daha çok yeni iki güne bir iki katı artış olması lazım ve seninki de gayet sağlıklı duruyo şuan için. 2 gün sonra tekrar ver artışı gözlemle. Bence ilk işin doktorunu değiştirmek olsun ama.
Ben 120 den yükselen var mı diye merak ettim genelde çok yüksek öğrenmiş herkes ondan endişe ettim bendeArtışınız gayet iyi bazı doktorlar neden sebepsiz moral bozuyorlar anlayamıyorum.
10 gün sonra çağırması normal çünkü gebeliğiniz çok yeni, gittiğinizde ultrasonda kese ancak gözükür.
Zaten kanı da erken vermişsin erken ogrenmissin yani bebek ultrasonda HCG değeri en az 1.000 üzerine çıkınca görülür yine de 3.000 falan olması gerekiyo ondan 10 gün sonra gel demisBaşka doktor buldum aradım görüştüm oda 10 gün sonra ultrason için gün verdi görünürse zaten iyi demekmiş artık kan verme dedi 10 gün nasıl bekliceksem çok uzun bı sure
Bebeğin geliştiği bu sürede folikasit çok önemliymis ben farketmeden hamile olursam ilacı unutursam diye ensilendigim için gittim bu ay çünkü içmemiştm folikasidiZaten kanı da erken vermişsin erken ogrenmissin yani bebek ultrasonda HCG değeri en az 1.000 üzerine çıkınca görülür yine de 3.000 falan olması gerekiyo ondan 10 gün sonra gel demis
Ayy Allah korusun zamanla alışılır heralde 9 ay diken üstünde geçmez valaHaa evet bide sağlıklı mı telaşı var off ben erken dogururum zaten bu stresle
Canım adetine kaç gün varken 120 çıktıAciiiilll Arkadaşlar merhaba 5 yıldır buraya üyeyim sadece okuyordum ama bu beta olayı beni bitirdi bilen birisi yazabilir mi İlk betahcg 23.99 çıktı 2 gün sonra 120 çıktı aslında katlanmış ama hâlâ riskli olduğunu söyledi doktor sağlıksız gebeliklerde mi böyle düşük ilerliyor yoksa böyle başlayıp iyiye gidebilir mi ???? Aciiiilll
Adetim düzensiz olduğu için kesin bişey diyemiyorum ama 4 gün oldu sanırımCanım adetine kaç gün varken 120 çıktı
4 gün kala 120yse çok iyi bnm adet günümde 104 cıkmıştı bnce cok güzel artmış.doktorunuda değiştirmeni tavsiye ederimAdetim düzensiz olduğu için kesin bişey diyemiyorum ama 4 gün oldu sanırım
Hayır canım 4 gün gecikti keşke 4 gün kalmış olsa4 gün kala 120yse çok iyi bnm adet günümde 104 cıkmıştı bnce cok güzel artmış.doktorunuda değiştirmeni tavsiye ederim
Bnce böylede normal senden cok düşük olupta saglıklo olanıda gördüm.doktoruna anlam veremedim bn acıkcaosHayır canım 4 gün gecikti keşke 4 gün kalmış olsaiki gün geciktiginde 23 çıktı iki gün sonra tekrar baktırdım 120 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?