Bnce böylede normal senden cok düşük olupta saglıklo olanıda gördüm.doktoruna anlam veremedim bn acıkca
İlk gebeligimde kürtaj oldum bayada degerim fazla cıkmıstı adetten 6 gün sonra 2600lerdeydi yükseklige baglı degill gelişmedi malesef.daha sonra kimyasal geçirdim ama senin gibi hiç artış olmamıstı.zor geldi ama çok şükür tekrar nasip etti rabbim.hersey Allahtan duanı et bekle elden baska ne gelirkiSevindikten sonra hayalkırıklığı daha zor sen yokmuş gibi düşün dedi belkide iyiliğime söyledi ama hiçte iyi olmadı isteyen birisi için çok zor beklemek
Evet Antalyalıym Allah bağışlasın inşallah bemimkidengercek bı gebeliktir çok korkuyorumİlk gebeligimde kürtaj oldum bayada degerim fazla cıkmıstı adetten 6 gün sonra 2600lerdeydi yükseklige baglı degill gelişmedi malesef.daha sonra kimyasal geçirdim ama senin gibi hiç artış olmamıstı.zor geldi ama çok şükür tekrar nasip etti rabbim.hersey Allahtan duanı et bekle elden baska ne gelirki07 diyor nikinde antalyadamısın
Korkmma canım inşallah bebegin seninledirEvet Antalyalıym Allah bağışlasın inşallah bemimkidengercek bı gebeliktir çok korkuyorum
Ben Alanyadayım genelde Antalyalıym demeyiz hiçKorkmma canım inşallah bebegin seninledirbnde antalyadayım adaşız galiba doktorun kim acaba merak ettim
Test yaptnmı tekrarBen Alanyadayım genelde Antalyalıym demeyiz hiçburda Cahit Tüver adında bı doktor var ona gidiyorum özel polikliniği var testleri sağlık ocağı yapıyor muayenesi 350 lira biraz pahalı ama mecburen korkudan iyi doktor olsun diye ona gidiyorum
Gebelik testi yaptım yükseliyor herhalde ki koyulaşıyor doktor 10 unda gel dedi sanırım kalbiydi kesesiydi stres yapmak istemiyor beni ama nasıl gecicek o zaman bilmiyorumTest yaptnmı tekrar
Canım cok güzel koyulaşmış maşallah olması gereken bu daha ne olsun.Gebelik testi yaptım yükseliyor herhalde ki koyulaşıyor doktor 10 unda gel dedi sanırım kalbiydi kesesiydi stres yapmak istemiyor beni ama nasıl gecicek o zaman bilmiyorum
Ayın 25 nde son adet günüm ona göre bakarsak 5 kusur oluyorda HCGye göre 3 galibaCanım cok güzel koyulaşmış maşallah olması gereken bu daha ne olsun.hiç stres yapma bnde 10nunda gidecegim konusuruz sohbet ederiz geçer zaman.sen kesenle bnde cinsiyetiyle 10nunda inşallah 10nunda sta göre kaç haftalık oluyor
Sonradan satına göre gidiyor bnmde öyleydide smdi ikiside denkAyın 25 nde son adet günüm ona göre bakarsak 5 kusur oluyorda HCGye göre 3 galiba
Normalde kalbi 1500 lerden sonra atıyormuş benim geriden geldiği için o sıkıntı sadece katlanışı articak demekki ikiden fazla artması lazım yakalaması içinSonradan satına göre gidiyor bnmde öyleydide smdi ikiside denk
Artışın iyi o doktor neye dayanarak riskli dediki çok garip,ben öğrendiģimde betam 23 tü bidaha kan vermedim bile 1 hafta 10 gün sabret bakalım o doktoruda deiştir benceAciiiilll Arkadaşlar merhaba 5 yıldır buraya üyeyim sadece okuyordum ama bu beta olayı beni bitirdi bilen birisi yazabilir mi İlk betahcg 23.99 çıktı 2 gün sonra 120 çıktı aslında katlanmış ama hâlâ riskli olduğunu söyledi doktor sağlıksız gebeliklerde mi böyle düşük ilerliyor yoksa böyle başlayıp iyiye gidebilir mi ???? Aciiiilll
Bnm en son kann testimde 3 katını geçmişti artışı korkmuştum her an herşey olabilirNormalde kalbi 1500 lerden sonra atıyormuş benim geriden geldiği için o sıkıntı sadece katlanışı articak demekki ikiden fazla artması lazım yakalaması için
İlk gebeliğim bide çok istiyorum diye hemen sevindirip sonra hayalkırıklığı yasamami istemiş kimyasal çok sık oluyor dedi doktora kızmıyorum oda haklı cidden var diye sevinip sonradan çıkmasa çocuk isteği kalmazdı bidaha teşekkürler destek olduğunuz için değerim artıyor galiba kaset testte silik çıkmıyor daha belirginleşti ama kese ve kalp önemli şimdi bakalım ayın 10 unda çağırdıArtışın iyi o doktor neye dayanarak riskli dediki çok garip,ben öğrendiģimde betam 23 tü bidaha kan vermedim bile 1 hafta 10 gün sabret bakalım o doktoruda deiştir bence
Bnm en son kann testimde 3 katını geçmişti artışı korkmuştum her an herşey olabiliyor
Bnde baktım ama öylesine bak kafana takma bnce psikolojisi bozuluyor insanınYorumları okuyorum bazısının 200 den 900 e çıkmış ne biliyim çok mu takiyorum beta işini
Keseyle bebegi gör daha takacagın birsürü başka başka seyler cıkıcakYorumlarda 200 den 900 e çıkan var siteyi hâlâ çözemedim karışık geliyor cevap yazmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?