Betahcg değer yorumlar misiniz?

lilithkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
8
1
1
23
Kızlar 5 gün kadar önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün itibariyle 4. Haftam bitti. Betahcg testi vermiştim bugün sonucu çıktı 30.9 gösteriyor. Haftaya göre baya düşük bir değermiş. Gebeliğimde bir sorun mu var acaba? Yardım edebilir misiniz lütfen????
Tekrar kan testi vereceğim bugün

Kızlar 5 gün kadar önce hamile olduğumu öğrendim. Bugün itibariyle 4. Haftam bitti. Betahcg testi vermiştim bugün sonucu çıktı 30.9 gösteriyor. Haftaya göre baya düşük bir değermiş. Gebeliğimde bir sorun mu var acaba? Yardım edebilir misiniz lütfen????
Tek bir değerle yorumlamak zor çünkü elbette 0’dan yükselmeye başlıyor beta. O yüzden ikinci üçüncü kandan sonra belli olur gidişat. İki günde bir aynı yerde aynı saatlerde vermeye çalışın
Artış miktarı önemli

Normalde evet 5.haftaya girmişsiniz dediğinize göre ama değer çok düşük fakat belki geç döllenmedir bu nedenle siz 5 haftalık sanarken 3 haftalık olabilir o şekilde hcg düşük değil normal deriz aslında :) yani şuan bir sorun olup olmadığını anlamanın en sağlıklı yolu aynı yerde 2-3 günde bir kan verip artışı kontrol etmeniz.

Back
X