- 4 Eylül 2017
- 176
- 117
- 53
- Konu Sahibi Mavi turna
-
adeti kaç gün geçtiSelam arkadaslar 4 haftalik gebelikde betahcg 359 nasil bir değer sizce henüz doktora gösterme firsatmiz olmadi
Ablam için soruyorum biraz düsük diye endişeleniyor bende sizlere sormak istedim
Testi yaptiginda 4 gün gecmisti ama adet tarihine göre tam 4.haftasinda yapti genelde cok daha yüksek değerler onada biraz düşük geliyor o yüzden endişe etti birazadeti kaç gün geçti
Daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdi o yüzden telaşlandiKaç gün gecikme oldu?
Bu hcg genelde döllenme olayıyla ilgili.
Bazen 2 3 gün gecikmede böyle çıkabikirken bazen 1 gün gecikmede 1000lere yakın çıkabiliyor.
Sadece hcg değerine göre yorum yapılması doğru değil. Telaşlanacağına bu güzel sürecin tadını çıkarsın
Kaç günlük bir gecikme var şu an?Daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdi o yüzden telaşlandi
Yok normalSelam arkadaslar 4 haftalik gebelikde betahcg 359 nasil bir değer sizce henüz doktora gösterme firsatmiz olmadi
Ablam için soruyorum biraz düsük diye endişeleniyor bende sizlere sormak istedim
Canım benimde ilki kimyasaldı, tam adet gününde 247. Normal yani.Daha önce 1 kere kimyasal gebelik geçirdi o yüzden telaşlandi
Senin değerin kaçıncı haftada düştü yada kaç testten sonraBen ilk ogrendigimde 195 di degerim güzelde arttı ama kimyasaldı bununla alakası yok canım düşüş olmadikca yerinde saymadıkça sorun olmaz benim hızla düşmeye başlamıştı ve düşük oldu
195 di 3 gün sonra 600 kusurdu sonra gitmedim hic 15 gün adetim geçiyordu leke geldi o zaman gittim kese olusmamisti 2 gün sonrada kan parçaları geldi kimyasalmisSenin değerin kaçıncı haftada düştü yada kaç testten sonra
Cok geçmiş olsun canim rabbim gönlündekini verir insallah195 di 3 gün sonra 600 kusurdu sonra gitmedim hic 15 gün adetim geçiyordu leke geldi o zaman gittim kese olusmamisti 2 gün sonrada kan parçaları geldi kimyasalmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?