Betahcg değeri

hatcyldrm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2021
6
1
1
25
Merhaba arkadaşlar pco hastasıyım unofolic combi kullandım. Ayın 15’inde 0.723 çıktı değerim
Ayın 27 sinde yine betahcg baktırdım bu sefer 1,65 çıktı. Sizce gebelik var mıdır bu durumu yaşayıp pozitif olan oldu mu aranızda yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar pco hastasıyım unofolic combi kullandım. Ayın 15’inde 0.723 çıktı değerim
Ayın 27 sinde yine betahcg baktırdım bu sefer 1,65 çıktı. Sizce gebelik var mıdır bu durumu yaşayıp pozitif olan oldu mu aranızda yardımcı olur musunuz?
Beta çok düşük çıkmış ama yükselsede. İnşallah hamilesindir ama bakınca malesef negatif duruyor

Düzenli kullanırsanız yararını çok görecekseniz kilo olarak da bebek içinde ben öyle hamile kaldim sayilir benim ilacım onun başka bir alternatifiydi hormonları da düzenliyormuş hamile kalmayı kolaylastiriyor
Evet hatta doktorum bana glifor adında bir ilaç verdi zayıflamam gerektiğini söyledi

Düzenli kullanırsanız yararını çok görecekseniz kilo olarak da bebek içinde ben öyle hamile kaldim sayilir benim ilacım onun başka bir alternatifiydi hormonları da düzenliyormuş hamile kalmayı kolaylastiriyor
Siz hangisini kullandınız ve nasıl bir yol izlediniz hamile kalmak için

Siz hangisini kullandınız ve nasıl bir yol izlediniz hamile kalmak için
Aynı formülde bir ilaç ama ismini veremem doktorunuz size onu uygun görmüş 3 ay kullandım sonra olmuyor diyip bıraktım hamile kaldim doktorum değerlerimin düzeldiğini söyledi sonraki testlerim güzel çıktı birde perhiz yaptık mesela 17 sinde regl oldum biz 30 1 2 3 ve 5 te ilişki yaşadık sonra hiç yok aynı ay pozitif aldım bu yöntemle reglden öncede 10 gün falan perhiz vardı sperm kalitesini arttırdık

Back
X