Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta çok düşük çıkmış ama yükselsede. İnşallah hamilesindir ama bakınca malesef negatif duruyorMerhaba arkadaşlar pco hastasıyım unofolic combi kullandım. Ayın 15’inde 0.723 çıktı değerim
Ayın 27 sinde yine betahcg baktırdım bu sefer 1,65 çıktı. Sizce gebelik var mıdır bu durumu yaşayıp pozitif olan oldu mu aranızda yardımcı olur musunuz?
Ama yükselme olmuş benim beta değerim hep 1 altındaydı ilk defa böyle çıktıBeta çok düşük çıkmış ama yükselsede. İnşallah hamilesindir ama bakınca malesef negatif duruyor
Ama yükselme olmuş benim beta değerim hep 1 altındaydı ilk defa böyle çıktı
Bu ay ilk defa 2 defa regl oldum son regl 10 gün önce oldum daha çok var yaniRegl kac gün var
Ozaman regl günün geçince tekrar yap. 5 üstü çıkması lazımAma yükselme olmuş benim beta değerim hep 1 altındaydı ilk defa böyle çıktı
Doğru söylüyorsunuz tekrar yine yaptırayım2 gün sonra tekrar baktirin kesin sonuç olur soru işareti kalmaz aklınız da
Bende de polistik var Insulin değerinize baktirdiniz miDoğru söylüyorsunuz tekrar yine yaptırayıminşallah güzel bir sonuç alırım
Evet hatta doktorum bana glifor adında bir ilaç verdi zayıflamam gerektiğini söylediBende de polistik var Insulin değerinize baktirdiniz mi
Evet hatta doktorum bana glifor adında bir ilaç verdi zayıflamam gerektiğini söyledi
Siz hangisini kullandınız ve nasıl bir yol izlediniz hamile kalmak içinDüzenli kullanırsanız yararını çok görecekseniz kilo olarak da bebek içinde ben öyle hamile kaldim sayilir benim ilacım onun başka bir alternatifiydi hormonları da düzenliyormuş hamile kalmayı kolaylastiriyor
Aynı formülde bir ilaç ama ismini veremem doktorunuz size onu uygun görmüş 3 ay kullandım sonra olmuyor diyip bıraktım hamile kaldim doktorum değerlerimin düzeldiğini söyledi sonraki testlerim güzel çıktı birde perhiz yaptık mesela 17 sinde regl oldum biz 30 1 2 3 ve 5 te ilişki yaşadık sonra hiç yok aynı ay pozitif aldım bu yöntemle reglden öncede 10 gün falan perhiz vardı sperm kalitesini arttırdıkSiz hangisini kullandınız ve nasıl bir yol izlediniz hamile kalmak için