- Konu Sahibi zeynep1993
-
Merhaba 6 7 haftadan sonra beta değeri ilk günler kadar çok yükselmiyorCarsamba gunu (7+4) hcg degerim 38.000
Bugun cuma (8+0) hcg degerim 40.000
2 Gunde sadece 2000 artmis. Bebegimin gelisimi durmus mu sizce?
Insallah dedigin gibidir canimMerhaba 6 7 haftadan sonra beta değeri ilk günler kadar çok yükselmiyorbeta değeri bebek rahime tam tutunduktan sonra böyle yavaşlıyor canım endiselenme
Daha önce duyulmuş muydu kalp atışıInsallah dedigin gibidir canim
Fakat 7+4de kalp atisi duyulmadi, bu yuzden hcg degerime bakmak istedim.
Sali gunu tekrar bakilacak kalp atisi varmi diye. Eger bebek gelismese hcg degeri dusmezmiydi?
Daha once hic gitmedim canim o yuzden bilmiyorumDaha önce duyulmuş muydu kalp atışı
Endişelenme bazen geç duyulabiliyor , inanmazsın belki ama ben 6,5 de gittim doktora doktor bana kese var ama cocuk yok dedi. Ertesi gün kanamadan dolayı tekrar gittim doktorum ameliyatta olduğu için başka bir doktor baktı arada 24 saat bile yoktu direk kanama var ama çocuk iyi dedi şok oldum ama dün yoktu dedim kalp atışını bile dinletti yani rizki varsa olur sen canını sıkma bebise Allah korusun birşey olsa beta değerin 1 günde yarı yarıya düşerdi canım yükselmezDaha once hic gitmedim canim o yuzden bilmiyorum
Insallah dedigin gibi olur canim. Sali gunu tekrar bakacak doktor, benide dualarinda unutma olurmuEndişelenme bazen geç duyulabiliyor , inanmazsın belki ama ben 6,5 de gittim doktora doktor bana kese var ama cocuk yok dedi. Ertesi gün kanamadan dolayı tekrar gittim doktorum ameliyatta olduğu için başka bir doktor baktı arada 24 saat bile yoktu direk kanama var ama çocuk iyi dedi şok oldum ama dün yoktu dedim kalp atışını bile dinletti yani rizki varsa olur sen canını sıkma bebise Allah korusun birşey olsa beta değerin 1 günde yarı yarıya düşerdi canım yükselmez
Canım merhaba ben 4+ 4 te beta HCG 4700du bidaha da bakmadılar betaya. Şuan 7+1 im gayet güzel ilerliyoruz ama geç döllenme olduysa kalp atışı şuan duyulmaması normal benim erken döllenme o yüzden kalbi ultrasonda duydum dün geçen hafta da alttan duyduk. O şekilde düşünme yani canım beta artık önemli değil.Carsamba gunu (7+4) hcg degerim 38.000
Bugun cuma (8+0) hcg degerim 40.000
2 Gunde sadece 2000 artmis. Bebegimin gelisimi durmus mu sizce?
2 gune bi artmasi gerekmiyor muydu? Ben 7+0 zannediyordum, doktorun hesabina gore 7+4 cikti.Canım merhaba ben 4+ 4 te beta HCG 4700du bidaha da bakmadılar betaya. Şuan 7+1 im gayet güzel ilerliyoruz ama geç döllenme olduysa kalp atışı şuan duyulmaması normal benim erken döllenme o yüzden kalbi ultrasonda duydum dün geçen hafta da alttan duyduk. O şekilde düşünme yani canım beta artık önemli değil.
Canım son adet günün ne zaman ? Ultrason da 7+4 çıktıysa çok iyi benimde doktora göre bugün 7+4 daha doğrusu ultrasona göre. Beta HCG başta önemli canım kese gorundukten sonra daha bakmıyorlar bana da bir kere baktılar zaten 8 de duyulan kalp atışları var. Alttan bakmadılar mi sana? Birde devlete mi gidiyorsun?2 gune bi artmasi gerekmiyor muydu? Ben 7+0 zannediyordum, doktorun hesabina gore 7+4 cikti.
Son adet gunumun ilk gunu 29/11. Kendi hesabima gore bugun 7+3 olmam gerek, ama doktorun hesabina gore bugun 8+0.Canım son adet günün ne zaman ? Ultrason da 7+4 çıktıysa çok iyi benimde doktora göre bugün 7+4 daha doğrusu ultrasona göre. Beta HCG başta önemli canım kese gorundukten sonra daha bakmıyorlar bana da bir kere baktılar zaten 8 de duyulan kalp atışları var. Alttan bakmadılar mi sana? Birde devlete mi gidiyorsun?
Öyle dedilerse ayrı konu canımSon adet gunumun ilk gunu 29/11. Kendi hesabima gore bugun 7+3 olmam gerek, ama doktorun hesabina gore bugun 8+0.
Alttan bakildi zaten, devlete gidiyorum.
8 - 9 haftalarda kalp sesi duyanlar var tabi, fakat bana 6nci haftada bebegin gelisimi durmus ve kalp sesi yok dendi. Yinede rabbim bilir
Hayir canim gorunmedim. Baktiriyim mi bi baska doktora?Canım gelişimi durmuş dedikten sonra başka doktora görünmedin mi?
Bence baktırmalısın. Bazen bir doktorun dediğini başka doktor kesinlikle tutmuyor. BHayir canim gorunmedim. Baktiriyim mi bi baska doktora?
Çok saçma gelişimi dursa neden çocuk büyük görünsün haftasindan neden beta artiyor ben düşük yaptım geçen sene çocuğun kalbi durmuş dedi o günde kanamam oldu düşük yaptım yani oda 7 haftalkti 1 gün de düştü bence acilen doktorunu değiştir seninki iyiyse bile Allah korusun stresten götürür insanıSon adet gunumun ilk gunu 29/11. Kendi hesabima gore bugun 7+3 olmam gerek, ama doktorun hesabina gore bugun 8+0.
Alttan bakildi zaten, devlete gidiyorum.
8 - 9 haftalarda kalp sesi duyanlar var tabi, fakat bana 6nci haftada bebegin gelisimi durmus ve kalp sesi yok dendi. Yinede rabbim bilir
Doktorun hesaplamasina gore 7+4 dedi, ama ölçüleri 6 haftalik dedi. Bilmiyorum, inan cok uzgunumÇok saçma gelişimi dursa neden çocuk büyük görünsün haftasindan neden beta artiyor ben düşük yaptım geçen sene çocuğun kalbi durmuş dedi o günde kanamam oldu düşük yaptım yani oda 7 haftalkti 1 gün de düştü bence acilen doktorunu değiştir seninki iyiyse bile Allah korusun stresten götürür insanı
Merhaba nasıl oldunuzDoktorun hesaplamasina gore 7+4 dedi, ama ölçüleri 6 haftalik dedi. Bilmiyorum, inan cok uzgunum
Merhaba canim, aynı değişen birsey yok. Salı gunu ultrasyona girecem, inşallah bu sefer kalp sesini duyarım yavrumunMerhaba nasıl oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?