BetaHcG degerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba canim, aynı değişen birsey yok. Salı gunu ultrasyona girecem, inşallah bu sefer kalp sesini duyarım yavrumun
Benim için dua edersen cok sevinirim
Yarın gidin başka bir doktora bence sizi strese sokan doktor ile devam etmeyin derim ben 9 haftalık hamileyim 4 doktor değiştirdim kendim ve çocuğum için en iyisini bulmak için

Tabiki duydum doktorun 6 haftalik görünüyor filan dediginede bakma sen bu haftalarda büyük görünür bazen küçük görünür geç döllenme olmuştur büyük ihtimal
Insallah dedigin gibi olur canim iyi birsey duymaya okadar cok ihtiyacim varki, 5 gundur ölü gibiyim.

Insallah dedigin gibi olur canim iyi birsey duymaya okadar cok ihtiyacim varki, 5 gundur ölü gibiyim.
Olacağı varsa olur canım çok şükür kanaman filan yok bak ben 5. Haftadan beri kanama yaşıyorum günlerce hastanede yattım şuan 9 haftalık ama 1 aydır yatıyorum doktor bile dedi herşey olacağına varır yiyecek ekmeği varsa doğar diye sende öyle düşün rizkı varsa hiçbirşey olmaz Allah'a dua et o yeter ❤

Aynen öyle canim, en iyisini rabbim bilir

Carsamba gunu (7+4) hcg degerim 38.000
Bugun cuma (8+0) hcg degerim 40.000

2 Gunde sadece 2000 artmis. Bebegimin gelisimi durmus mu sizce?
Bu haftalarda niye hala ölçüm yapılıyo ki kese gorundukten sonra betanın hiçbir anlamı yok dediler bana bir daha da yapmadılar kolunuza yazık 3 günde bir kan mı verilir hamilelik boyunca bebeğin boyu büyüyosa herşey yolunda diyosa doktor sorun yoktur

Canim doktor istemedi, ben kendi istegimle verdim. Doktor bana bebeginin gelisimi durmus ve kalp sesi yok diyince ben birde hcg degerime bakmak istedim. Ama cogu kisi senin gibi soyledi, kese gorundukten sonra bir anlami olmadigini.

Sali gunu kendi hesabima gore 7+0 haftaliktim, ama ultrasyon sonucu 7+4 dedi doktor. Bu hafta sali gunu tekrar sans verdi, acaba cocukta kalp sesi duyabilir miyiz diye, ama ihtimal vermedi, cok zor dedi, buyuk ihtimalle kurtaj olursun dedi.

Sen hic duydun mu daha once, kalp atisini duyamayip 1 hafta sonra kalp sesini duyan? 8-9 haftalarda?

Duydum tabi ki canım kendini sıkma cihazdan cihaza bile o kadar fark ediyo ki bence sen bir doktora daha git bir hafta beklemeden önce bir hafta sonra da tekrar bu doktora git inşallah herşey yolunda ilerler kötüyü düşünme sakin kalmaya çalış

Insallah dedigin gibi olur canım, iyi birsey duymaya cok ihtiyacim var

Carsamba gunu (7+4) hcg degerim 38.000
Bugun cuma (8+0) hcg degerim 40.000

2 Gunde sadece 2000 artmis. Bebegimin gelisimi durmus mu sizce?
Bu haftalarda artik baktirmaniza gerek yok, beta dogurana kadar surekli artan birsey degil, korkmayiniz artik sadece duzenli kontroller, testler falan, sağlıkla kucaginiza alın

Yaa üzülmeyin nooluurrr, 10.haftaya kadar kalp atışı duyulmamasını genelde normal karşılıyorlar. Bir kaç doktora daha görünün, cihaz bile fark ediyor. Lütfen strese girmeyin, bence sağlıklıdır bebeğiniz inşallah.

Ben bu mesajlariniz okumamisim kusura bakmayin, canınızı sıkmayın olur mu? Cihazdan cihaza degisiyor, doktor tam kalbin uzerine getirememistir, duyulur hic merak etmeyin, hem kötü birsey olsa kanamaniz falan olurdu, ben inanıyorum bence duyacaksınız sali günü

Bu durumda gercekten cok fazla stres yaptim, cok ağladim. Bu sekilde bile bebegimi etkiledim mi diye dusunuyorum

Insallah canim benim
Hafif lekelenme sekilde kanamam var, ama cok cok az. Kime sorduysam lekelenmenin bu aylarda cok normal oldugunu soyledi.

Insallah canim benim
Hafif lekelenme sekilde kanamam var, ama cok cok az. Kime sorduysam lekelenmenin bu aylarda cok normal oldugunu soyledi.
Evet kahverengi lekelenmeler normal ama maddi durumunuz el veriyorsa yahut yasadiginiz yerde varsa bir özel hastaneye gidin lekelenmeniz oldugunu soyleyin, belki bir ilaç başlar, belki kullandiginiz ilac varsa biraktirir, ama dediginiz gibi kahverengi lekelenmeler normal, ağrılı kırmızı kanamalardan korkmak gerek, saglikla kucaginiza alin

Bu durumda gercekten cok fazla stres yaptim, cok ağladim. Bu sekilde bile bebegimi etkiledim mi diye dusunuyorum
Ben bebeklerimizin bizi duyduğuna inanıyorum. Bol bol konuşun onunla, onu ne kadar çok sevdiğinizi anlatın, bebeğinize ve vücudunuza güvenin. Her şey yoluna girecek. Arkadaşların da dediği gibi olağandışı bir şey olsa bence de ağrılı kırmızı kanamalar olurdu. Pozitif düşünmeye çalışın.

Cok tesekkur ederim canim. Hepinizin yorumu cok degerli benim icin. Icimi bir nebze de olsa rahatlattiniz. Allah razi olsun
Anne olmak, evlat sahibi olmak ne zormus, bunu bu surecte cok iyi anladim

Merhaba 6 7 haftadan sonra beta değeri ilk günler kadar çok yükselmiyor beta değeri bebek rahime tam tutunduktan sonra böyle yavaşlıyor canım endiselenme
10 Kasım ilişkim oldum ilişkiden sonra 6 gün adetim gecikti ama tahriş felan olmuştu stres yapmıştım sonra adetim geldi 7 gün sürdü o ay 4 ilaçta kullanmıştım onunda etkilediğini düşünüyorum gecikmeyi biri regl ağrısı için agnucastondu hatta o ay olan reglimde sancılıydı ve hastanelik oldum. Daha sonra aralıkta olucak reglim gayet normal gününde oldu ama ben ilişkiden 28 gün ve 45 gün sonra test yaptım 3 tane ve negatifti. Sonra 56 gün sonra kadın doğuma gittim rahim kalınlaşması var dedi ama reglime 14 gün vardı yumurtama dönemimde ve dökülmeye başladığını normal olduğunu söyledi öyle gebelik gelan görmediğini söyledi içim rahat etmediği için ertesi gün yani ilişkiden 57 gün sonra gebelik testi verdim <1.2 çıktı negatif bir değer. Sizce iki kere regl görmeme rağmen ve bu kadar negatif çıkmasına rağmen gebelik olabilir mi? Şuan reglim 1 gün gecikti

Hayır 2 defa regl olmuşsunuz rahim duvarı kalınlaşması sadece hamilelikte olmaz reglden öncede rahim kalınlaşır. Hamilelik iliskiden ortalama 15 gün sonra idrar kitinde dahi çıkar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…