BetaHcg Düşüp Tekrar Yükselir mi ?

merve_uk

Ayyıldızı'M
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
1.804
222
173
Arkadaşlar geçen cuma beta hcg sonucum 108,6. Bu pazartesi tekrar baktırdığımda sonu. 273,88. Bugün baktırdığımsa 189,84...

Doktor bu durum pek iyi olmadığıne, bebeğin rahime tutunamadığını söyledi, Oysaki bu ilk aşılamamızdı herşey normal ve yolundaydı. Bundan önceki gebeliğim boş gebelikti, ve kürtajla sonlandırılmıştı. Şimdi ise tekrardan kürtaj olabiliceğimi söyledi doktor... Belkide kanama ile de atabilirmiş vücudum...
Şu an progestan ve bebek aspirini kullanıyorum ama faydası oluyomu bilmiyorum.
Benim gibi bi sorunla karşılaştınız mı hiç ?

[ı]arkadaşlar geçen cuma beta hcg sonucum 108,6. Bu pazartesi tekrar baktırdığımda sonu. 273,88. Bugün baktırdığımsa 189,84...

Doktor bu durum pek iyi olmadığıne, bebeğin rahime tutunamadığını söyledi, oysaki bu ilk aşılamamızdı herşey normal ve yolundaydı. Bundan önceki gebeliğim boş gebelikti, ve kürtajla sonlandırılmıştı. şimdi ise tekrardan kürtaj olabiliceğimi söyledi doktor... Belkide kanama ile de atabilirmiş vücudum...
şu an progestan ve bebek aspirini kullanıyorum ama faydası oluyomu bilmiyorum.
[/ı]

allah bebeğini sana bağışlasın aynı merkezde mı ölçturdun 3unu de

allah bebeğini sana bağışlasın aynı merkezde mı ölçturdun 3unu de

Bunu soran 2.kişisin evet devlet hastanesinde ölçtürdüm, demek ki hep böyle problemler oluyo.
Nedense bugün labratuarda ki çalışan bayan sorun olduğunu söylemişti,sonuçlar ondan böyle geç çıktı demişti.
İyice şüphelenmeye başladım...

Bunu soran 2.kişisin evet devlet hastanesinde ölçtürdüm, demek ki hep böyle problemler oluyo.
Nedense bugün labratuarda ki çalışan bayan sorun olduğunu söylemişti,sonuçlar ondan böyle geç çıktı demişti.
İyice şüphelenmeye başladım...

bu soruyu sordum çunku farklı aletlerın referans aralıkları farklı oluo yanı a hasanesınde 100 olçuo b hastanesınde aynı anda 250 çıkabılıyo ama aynı yerde ole bı sorun olmaz hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

Arkadaşlar geçen cuma beta hcg sonucum 108,6. Bu pazartesi tekrar baktırdığımda sonu. 273,88. Bugün baktırdığımsa 189,84...

Doktor bu durum pek iyi olmadığıne, bebeğin rahime tutunamadığını söyledi, Oysaki bu ilk aşılamamızdı herşey normal ve yolundaydı. Bundan önceki gebeliğim boş gebelikti, ve kürtajla sonlandırılmıştı. Şimdi ise tekrardan kürtaj olabiliceğimi söyledi doktor... Belkide kanama ile de atabilirmiş vücudum...
Şu an progestan ve bebek aspirini kullanıyorum ama faydası oluyomu bilmiyorum.

merhaba. Ben de aynı durumu yaşıyorum şu an. Siz bu mesajı eredeyse 2 sene önce yazmışsınız, ama sonuç ne oldu söylemeniz mümkün mü acaba?

merhaba. Ben de aynı durumu yaşıyorum şu an. Siz bu mesajı eredeyse 2 sene önce yazmışsınız, ama sonuç ne oldu söylemeniz mümkün mü acaba?

nisan 2014'te tekrar hamile kaldığına göre sanırım bu bebeği düşmüş Ocak 2015 doğumlu bir bebeği var şuan..

Kanamam baslamisti bir hafta icinde beta hcg sifirlandi.ve bunun adina kimyasal gebelik deniliyormus tıpta. Allah yardimcin olsun.

nisan 2014'te tekrar hamile kaldığına göre sanırım bu bebeği düşmüş Ocak 2015 doğumlu bir bebeği var şuan..
merhaba,
şuana aynı durumla ben karşı kayayım, sizizn sonuç ne oldu,
lütfen yazabilirmisiniz?
hamileliğiniz devam ediyor mu?

Merhabalar kızlar adetim 7 gun gecikince beta hcg yaptırdım 319 çıktı bu deger duşuk mu sizce Daha onceki hamileligimde daha yuksek çıkmıştı..

Merhabalar kızlar adetim 7 gun gecikince beta hcg yaptırdım 319 çıktı bu deger duşuk mu sizce Daha onceki hamileligimde daha yuksek çıkmıştı..
Tek bir kere betahcgyle yorum yapılmaz. 2günde bir tekrar edersen testi sonuç anlaşılır. Benim 3gün geçmişti 16 çıktı. Geç döllenmeden dolayı. Bu işler her hamilelikte farklılık gösteriyor

A
merhaba,
şuana aynı durumla ben karşı kayayım, sizizn sonuç ne oldu,
lütfen yazabilirmisiniz?
hamileliğiniz devam ediyor mu?
Yanı sorunu bundan önceki hamileliğimde yaşadım ve kürtaj olmak zorunda kaldım değerlerim bir yükselip bir düşüyordu. Sonra genetik testi yaptırdım pıhtılaşmam olduğunu öğrendim. Şimdi her gün iğne ve aspirin kullanıyorum. Çok şükür iyiyiz

Kızlar bu sorunu yaşayan tek benmiyim :26:
Başka kimsecikler yok mu ?
İlişkiden 6 gün sonra lekelenmem oldu.7.gün kan testi 0,251 çıktı.2 gün sonra 0,181 e düştü.Kesin gebelik yok demek mi bu?Oysa daha önce hep <0.100 çıkardı çok umutlanmıştım... 😢

Back
X