Betahcg iki katı artmadı

tamoniki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
4
0
46
23 nisanda embriyo transferim gerçekleşti. 7. Gün dayanamayıp idrar testi yaptım. Çift çizgiyi gördüm.hemen gidip kan testi yaptırdım. Sonuç 83 çıktı. İki gün sonra yani 9. Gün testi tekrarladım. Bu sefer 96 çıktı. Betahcgnin iki katına çıkmadı gerektiğini biliyorum. Ama benim ikinci değerim iki katı artmadı. Acaba gebe miyim değilmiyim, kafam çok karışık. Böyle bir durum yaşayan varsa bana yardımcı olurmusunuz

bana fikir verecek kimse yok anlaşılan. bu sabah idrar testi tekrar yaptım.ikinci çizgi düne göre çok silik çıktı. beta hcg düşüyor galiba.gidip kan tahlili yaptıracam ama hiç umudum kalmadı.çok erken sevindim.

bana fikir verecek kimse yok anlaşılan. bu sabah idrar testi tekrar yaptım.ikinci çizgi düne göre çok silik çıktı. beta hcg düşüyor galiba.gidip kan tahlili yaptıracam ama hiç umudum kalmadı.çok erken sevindim.
Tekrarla cnm hiç belli olmaz 2 katı yukselmemiş ama yukselmiş sonuçta kiminin sonrada artıyo burda rastlamıştım

cevabın için teşekkür ediyorum.bugünkü idrar testim bir önceki güne göre çok silik çıktığı için bütün ümitlerim yok oldu.ağlamaktan helak oldum.kan sonucum daha çıkmadı..çaresizlik içinde bekliyorum. allahım bu uğurda çabalayan herkesin yanında olsun.negatifse bana ve eşime dayanma gücü versin.

Inşallah yukselmistir canim burda okuyoruz yavas yukselip sonradan normale donenleri

Biraz önce sonucu aldım. 75 ' e düşmüş. Ümitlerim tamamen tükendi. Doktorum iki gün sonra tekrarla dedi ama ne değişecek ki. Eşime nasıl söyliyecem bilmiyorum. Allahım yardım et, güç ver

X