betahcg ile kese ve kalp atımı oranı nedir

turkuazturuncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
181
0
46
Hatay
nerhaba arkadaşlar benim sat 22.12.2011 di reglime 1 gün kala betahcgm 28.4çıktı 2 gün sonra 86.7 çıktı bugün dr a gittim korkuttu beni dr um degerlerin çok düşük kimseyle paylaşma hamile olduğunu degerin düşük artışı güzel ama düşükihtimaline karşı progestan verdi..keseyide göremedim :19:bundan önceki gebeliğimde düşügüm var zaten çok sıkıldım yaaa.degerim çok mu düşük sizce..keseyi ve kalp atımını ne zaman görürüm sizce ..moralim çok bozuk bana bilgilerinizi aktarırmısınızz

senın adetin daha yeni gecmiş ve degerin normal artışıda normal zaten deger 1500 lerde olmayınca kese görünmüyor ben anormal bişey göremiyorum şimdilik benım degerim 1000 lerdeyken bile kese görünmemişti

canım öncelikle tebrik ederim.Rabbim tamamına erdirsin.doktor her ihtimale kendini hazırla diye böyle konuşmuş olmalı.yani gönlünü ferah tut ama bebeğin kalp atımını görmeden eşinden başka birileriyle paylaşma.ne olur ne olmaz.benim 6 düşüğüm vvar.tecrübelerime dayanarak nacizane fikrimmi paylaşıyorum...inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün

canım öncelikle tebrik ederim.rabbim tamamına erdirsin.doktor her ihtimale kendini hazırla diye böyle konuşmuş olmalı.yani gönlünü ferah tut ama bebeğin kalp atımını görmeden eşinden başka birileriyle paylaşma.ne olur ne olmaz.benim 6 düşüğüm vvar.tecrübelerime dayanarak nacizane fikrimmi paylaşıyorum...inşallah sağlıkla kucağına alacağın günleri de görürsün
çok teşekkür ederim canım

öncelıkle hayırlı ugurulu olsun darısı basıma ıns :49: ama doktorların her dedgıne de ınanmayanlardanım ben bence sen moralını yuksek tut rabbıme dua et gerısını ona bırak

canım benimde kafamı bu karıştırıyo işte hesaplayıcıda yarın kalp atımının görülmesi lazım ama dün benim kesem bile görünmüyod:43:

canım tarihler birebir uymak zorunda değil.yani geç döllenme olduysa 1-2 haftalık farklar bile olabiliyor.her bünye aynı olmuyor.bu hesaplamalar 28 günde bi adet gören 14.günde döllenme olan bayanlar için.sadece 3 aşağı beş yukarı fikir veriyor bize.üzme sen kendini,gönlünü ferah tut.

Back
X