Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin kaç çıkmıştı ?Bana biraz düşük geldi ama insallah sagliklidir.
Değeriniz benim günümde kaçtı?Sizin kaç çıkmıştı ?
Kaçıncı gün embriyosu dondurulmuş embriyo muBetahcg sonuçlarınız nasıl çıktı?
Benim 9.gün 53.84
12.gün 101.17
14. Gün bidaha teste gidicem değerlerim nasıl sizce düşük değil dimi?
Ben hamile degilim. Her 2 gunde bir 2 kat artmasi gerekiyor. Sizin 3 günde 2 kattan biraz eksik artmis. O nedenle düşük dedim. Ama insallah sagliklidir.Sizin kaç çıkmıştı ?
14. Gün gittigimde 101.17 den 280 arttı şuanda nasıl sizce?Benim 12.günde 444 çıkmıştı. Ama her hamilelik farklıdır. Şimdiden kendinizi üzmeyin bence
Gayet güzel artmış 2 kattan bile fazla tebrikler14. Gün gittigimde 101.17 den 280 arttı şuanda nasıl sizce?
Doktorum bana pazar günü yani 16. Gün tekrar test yap 600 olunca değerin muayeneye günü veririz dedi de sizde 16. Güne 600 e ulaşabilir miyim ?Gayet güzel artmış 2 kattan bile fazla tebrikler
OlabilirDoktorum bana pazar günü yani 16. Gün tekrar test yap 600 olunca değerin muayeneye günü veririz dedi de sizde 16. Güne 600 e ulaşabilir miyim ?
Merhaba size tekrar bir şey sormak istiyorumOlabilir
Bilmiyorum ama çok normal görünmedi banaMerhaba size tekrar bir şey sormak istiyorum
9. Gün : 54
12 gün : 101
14. Gün : 280
16. Gün : 2419
Çıktı 14. Gün ile 16. Gün arası bu kadar artması normal midir ?
Neden peki?Bilmiyorum ama çok normal görünmedi bana
Neredeyse 9 katına çıkmış. 2 günde %60 artması veya 2 katına çıkması normal diyorlarNeden peki?