Evet doğru inşallah yükselir sağlıklı bir şekildeCanım kese 1500 lerde görünür. İki gin sonra tekrar kan ver betan düşüyor mu yükseliyor mu bak. Kese varken 470 beta düşük bir değer.
Rahmin kalınlığının gebeliğe çok uygun olduğunu söyledi ama beta düşükEvet doğru inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde
Ben de iki kere kürtaj oldum. İkisinde de kese görünmesine rağmen betam az artıyordu. Neden bu şekilde yaşadığınızı araştırdınız mı? Biz de ikinci kürtajdan sonra genetik testi verdik. Bir şey dediler mi size acaba?Merhabalar , reglim 9 g0n gecikti dün vajinal ultrasonda kese minicik zor bir şekilde göründü şüpheli gebelik dendi, daha sonra kan verdim beta 470.36 çıktı doktorum kese göründüğü için betayı daha yüksek bekliyordu. 5 gün sonra tekrar gelmemi istedi Böyle bi olay yaşayan var mı betası yükselen var mı. Daha önce 2 düşük 2 kimyasal gebelik yaşadım artık korkuyorum
Genetik test bana yaptılar hiçbir sıkıntım yokBen de iki kere kürtaj oldum. İkisinde de kese görünmesine rağmen betam az artıyordu. Neden bu şekilde yaşadığınızı araştırdınız mı? Biz de ikinci kürtajdan sonra genetik testi verdik. Bir şey dediler mi size acaba?
Genetik test bana yaptılar hiçbir sıkıntım yok
İnşallah canım. Kan verince tekrar haber ver bize deEvet doğru inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde
Canım ne yaptın tekrar kan verdin miEvet doğru inşallah yükselir sağlıklı bir şekilde
Çok şükür kese ve emriyoda göründü ama sıvıda göründü o zamanla geçer dedi kalp atışı için 2 hafta bekleyeceğizCanım ne yaptın tekrar kan verdin mi
Son adet tarihiniz neydi ?Çok şükür kese ve emriyoda göründü ama sıvıda göründü o zamanla geçer dedi kalp atışı için 2 hafta bekleyeceğiz
22 temmuz ama yımurtlaman geç olmuş dediSon adet tarihiniz neydi ?
Uygulamaya göre kaç + kaçta kese ve embriyoyu gördünüz vajinal mi bakıldıÇok şükür kese ve emriyoda göründü ama sıvıda göründü o zamanla geçer dedi kalp atışı için 2 hafta bekleyeceğiz
Evet vajinal bakıldı beta 470 de kese göründü ama şüpheliydi 2 gün sonra test yaprım 1100 olmuştu bi 2 g0n daha sonra kese vajinal uştrason ile görüldü 5 haftalık dedi doktor. Son adetim 22 temmuz fakat yumurtlama geç olduğu için hesaplama kaymış olduUygulamaya göre kaç + kaçta kese ve embriyoyu gördünüz vajinal mi bakıldı
Şükür ilk endişeyi attıkÇok şükür kese ve emriyoda göründü ama sıvıda göründü o zamanla geçer dedi kalp atışı için 2 hafta bekleyeceğiz
Çok teşekkür ederim kalp atışını duyunca rahatlayacağız inşallahŞükür ilk endişeyi attıksağlıkla kucağınıza alın inşallah
Aramızda çok yok o zaman benim son adetim 1 Ağustos geç yumurtlama değil, şuan bende tam 5 haftalığım ama doktorum vajinal değil karından baktı sadece kesemiz var şuan vajinal görse görürdü büyük ihtimalle embriyoyu ama ısrar etmek istemedim haftaya tekrar gideceğimVa
Evet vajinal bakıldı beta 470 de kese göründü ama şüpheliydi 2 gün sonra test yaprım 1100 olmuştu bi 2 g0n daha sonra kese vajinal uştrason ile görüldü 5 haftalık dedi doktor. Son adetim 22 temmuz fakat yumurtlama geç olduğu için hesaplama kaymış oldu
Hayırlı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahAramızda çok yok o zaman benim son adetim 1 Ağustos geç yumurtlama değil, şuan bende tam 5 haftalığım ama doktorum vajinal değil karından baktı sadece kesemiz var şuan vajinal görse görürdü büyük ihtimalle embriyoyu ama ısrar etmek istemedim haftaya tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?