BETAHCG

Yubi1213

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
42
19
3
29
Arkadaşlar merhaba size tecrübe olsun diye yazmak istediklerim var kist hormon bozukluğu hiç biri olmamasına rağmen düzensiz regl gören biriyim ne sat bilirim ne başka bir şey Ekim ayında başım döndüğü için betahcg baktım sonuç 90 herkese hamileyim diye anons geçtim ertesi gün regl oldum kimyasal gebelik denildi 2 ay sonra hiç halim yok diye betahcg verdim 27 54 98 185 420 cumartesi tekrar kan vereceğim hem çok korkuyorum hem aynı şeyleri yaşadığınızı biliyorum hepinizin hayırlısı olsun

Yok canım bu kimyasal değil güzel artmış daha kan vermenede gerej yok bence

Yerleşme ağrıları olabilir telaş etme 1hafta bekle doktora görün folik asit kullanmayı unutma

Cnm daha kan vermene gore yok hesaplamalarina gore 3000 olunca doktora git kese gozukur ins ve folik asit al mutlaka eger hamilelkte kllanman gereken ilac varsa onceden git bence druna

Merhaba herkese benimde çatlarma iğnesi tedavisi ile gebeleğim bu ay oluştu şükürler olsun ve gebeliğimiz adetime 6 gün kala öğrendim benimde artışım şu şekilde ilerledi ve birden yükseldi 17.ocak salı günü doktor kontrolüm vardı tek kese göründü ama doktorum ikiz olabilir dedi değerine göre 5.haftamdayım 5+4 tü salı günü bi bilgim olmadığı için görüşlerinizi bekliyorum;
4.ocak 50.9
6.ocak 105.7
9.ocak 380.9
17.ocak 10240.58
şimdiden teşekkür ederim

Merhabalar ben hiç bilgi sahibi değilim iğneden sonra bile olsa 2 kat artıyorsa iki kat olmuş zaten sizin Allahım büyütmeyi nasip etsin

kese gözükür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…