betam 26,01 cıktı 3 haftalık gebelik yazıyo kızlar bi bakın kesin hamilemiyimdir :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELOR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ELOR

annesinin kuzusu büyüyorr :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
107
0
96
bu ayın 28 adet olmam gerekiodu olmayınca 29 öğlen hemen gidip kan testi yaptırdım beta 26,01 cıktı dr %90 gebesin dedi ama daha cok yeniymiş 2 gün sonra tekrar test yaptır dedii :((( yaa kızlar vardır dimi gitmez inşallah böle olupta sonradan yükselen var mı nolur bana biraz moral verin sevinemedim bileee cok korkuorummm :((((:14:

2 gün snr tekrar yaptır 2 katı çıkması lazm ama çıkar muhtemelen bnce şmdiden gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

2 gün snr tekrar yaptır 2 katı çıkması lazm ama çıkar muhtemelen bnce şmdiden gözün aydın allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim ilk hamileliğimde 16 çıkmıştı...şimdiki hamileliğimde de 32 çıktı...çok normal..stres yapma bence...

ayyy cok saolun yaa şimdi hamileyim yani ben dimii... inşallah yükselir yaa yarın gidip yaptırıcam tekrar umarım artar

bence de hamilesin tebrikler :) benimde adetten 1 gün sonra 61 çıkmıştı ama döllenme durumuna göre değişiyor bu değer kafana takma herkesin farklı olur.

bu ayın 28 adet olmam gerekiodu olmayınca 29 öğlen hemen gidip kan testi yaptırdım beta 26,01 cıktı dr %90 gebesin dedi ama daha cok yeniymiş 2 gün sonra tekrar test yaptır dedii :((( yaa kızlar vardır dimi gitmez inşallah böle olupta sonradan yükselen var mı nolur bana biraz moral verin sevinemedim bileee cok korkuorummm :((((:14:

durumun bana çok benziyor ben de aynı endişe içindeyim.adetim 5 gün geciktiğinde kan testinde bhcg 56 çıktı,ertesi gün 89 çıktı.değerler düşük olduğu için bebeğimin düşmesinden çok korkuyorum...ama sana yazılan cevaplardan birini okuyunca içime su serpildi...umarım bizi bırakmaz bebeklerimiz...

durumun bana çok benziyor ben de aynı endişe içindeyim.adetim 5 gün geciktiğinde kan testinde bhcg 56 çıktı,ertesi gün 89 çıktı.değerler düşük olduğu için bebeğimin düşmesinden çok korkuyorum...ama sana yazılan cevaplardan birini okuyunca içime su serpildi...umarım bizi bırakmaz bebeklerimiz...

kormayın kızlar sanmam bısı olacagını benımde ılk kan tahlılım 51 cıktı 4 gun snra maasallah 400 e yukseldı bu dollenmeyle alakalı bısı bnm gunum 17 gun gectı ole ogrendım dusunun artık bnmde dr um 51 de cok erkn oldugunu solemstı bnde baya uzulmstum ama suan 400 grdum ve cokk mutluyum darısı herkesın basına saglıkla ıns

:14:inşallahh bırakmaz ama ben cok korkuorum işte yarın tekrar test yaptırıcam inşallah yükselirr... sevincimi bile yaşayamadım :(((

Sen kan testi yaptırmayı ihmal etme seri yapılan ölçümler daha iyiymiş.2 günde bir bakmak iyi olur.eşim de değerlerin yükseldiğini anlamak için bana sürekli idrar testi yaptırıyor.koyu çizgiyi gördükçe ikimiz de seviniyoruz.doktora gidip keseyi görmek için hem sabırsılanıyorum hem de korkuyorum...

normalde ilişikiden bir hafta sonra yaptırsan bile hemen çıkar derler ama benim çıkmamıştı,adetimin gecikmesinden tam 18 gün sonra yaptırdığımda 1500 çıkmıştı..

sen kan testi yaptırmayı ihmal etme seri yapılan ölçümler daha iyiymiş.2 günde bir bakmak iyi olur.eşim de değerlerin yükseldiğini anlamak için bana sürekli idrar testi yaptırıyor.koyu çizgiyi gördükçe ikimiz de seviniyoruz.doktora gidip keseyi görmek için hem sabırsılanıyorum hem de korkuyorum...

keseyi henuz gormednzmı cnm 6 haftalık yazıyor ama senın profılınde allahh allahh suan kalp atısını bıle duyman lazım degılmı

kızlaaarrr rabbime bin şükür 2 günde 26,01 den 102 ye yükselmiş dr gayet iyi dedi sizcede iyi dimi yaa valla cok sevindimmmm :)))

Canım zaten adetim 5 gün geçtiğinde kan testinde öğrendim ,değer çok düşük çıktığı için de ertesi gün yine kan testi yaptırdım.sonra gitmedim doktora biraz beklemek istedim.geç döllenme olabilir , kese görünmeyebilir ,kalp atışı duyulmayabilir...o yüzden 6+3 olduğumda keseyi görebilmek için gidicez.kalp atışını ne zaman duyabileceğimizi düşünmedim.varlığına bile inanamıyorum.öncelikle bir sorun olmadığını ve orda olduğunu görsem bana yeter...

kızlaaarrr rabbime bin şükür 2 günde 26,01 den 102 ye yükselmiş dr gayet iyi dedi sizcede iyi dimi yaa valla cok sevindimmmm :)))

canııııımmm hayırlı olsun valla çoooook sevindim hamile olmana bana umut oldun:34: Geçmiş konuları okuyodum açtığım bi konuya yorumu gördüm :) aaaa bi baktım altında takvimin var yazdığında hamileymişsin demekki:))) inşşh hayırlısıyla kucağınıa alırsın bebişini tekrar hayırlı olsunnn

cok saol canım darısı isteyen herkesin başına kalp atışlarını bile duydum minnağımın :)))) her seferinde bir sorun cıkmasın die hep dua ediyorum inşallah allah kokusunu duymayı nasip eder

Back
X