- 10 Kasım 2025
- 12
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi biriste120
Betam 34 bek ağrım çok var adetim düzensiz kistim vardı dış gebelik bekirtisi yükselme dışı nasıl yardım edin ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün gecti canımBetam 34 bek ağrım çok var adetim düzensiz kistim vardı dış gebelik bekirtisi yükselme dışı nasıl yardım edin ya
Yani düzensiz olduğu için bilemiyorum kistim var ama adetle atılan kistlerden küçük şuan bunun yüzünden bu düzensizlik oldu 2 aydır en son geçen ay 6 gibi bitmişti sonra ara kanama oldu kisten dolayı hala adet olmadım diye 4 gün önce test yaptım bişi yoktu dün gece kan verdim beta 34.9Kaç gün gecti canım
Abla beli ağrım çok var dış gebelik olmasından korkuyorum belim çok ağrıyo normal miTam olarak ne yazdığınızı anlayamadım, neyi soruyorsunuz?
Betanız 34 ise pozitif, hamilesiniz. İki günde bir kan vererek düzenli artış var mı takip edin.
Değerim düşük olması dış gebelik olduğunu göstermez ki 2 günde bir kan verip kontrol edilmesi gerekir sadece. Bel ağrısıda olabilir şu an pozitif olduğu için kafaya taktığınızdan belki ağrıyı daha çok hissediyorsunuz. Sakin olun 2 gün sonra aynı yerde tekrar test verin.Yani düzensiz olduğu için bilemiyorum kistim var ama adetle atılan kistlerden küçük şuan bunun yüzünden bu düzensizlik oldu 2 aydır en son geçen ay 6 gibi bitmişti sonra ara kanama oldu kisten dolayı hala adet olmadım diye 4 gün önce test yaptım bişi yoktu dün gece kan verdim beta 34.9
Abla çok karnım ağrıyo normalmiKistten sandığınız kanama belki yerleşmeydi çünkü şuan pozitif görünüyor artışı takip ederseniz belli olur sağlıklı olup olmadığı doktorunuz söyler
Çoksa doktora gidin acilden nolur nolmaz gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla az orta halli ağrılar normal regl sancısına benzeyenler ama fazlaysa Bi kontrol olun bide kaç yaşındasın ilk gebelik miAbla çok karnım ağrıyo normalmi
24 yaşındayım onun gibi ondan bı tık fazla gibiÇoksa doktora gidin acilden nolur nolmaz gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla az orta halli ağrılar normal regl sancısına benzeyenler ama fazlaysa Bi kontrol olun bide kaç yaşındasın ilk gebelik mi
İçin rahat etsin yani bana kalırsa doktora gitmen daha iyi olur24 yaşındayım onun gibi ondan bı tık fazla gibi
Çok güzel daha ndlsun düzenli şekilde artsın inşallah korkutma kendini boşunaYani düzensiz olduğu için bilemiyorum kistim var ama adetle atılan kistlerden küçük şuan bunun yüzünden bu düzensizlik oldu 2 aydır en son geçen ay 6 gibi bitmişti sonra ara kanama oldu kisten dolayı hala adet olmadım diye 4 gün önce test yaptım bişi yoktu dün gece kan verdim beta 34.9