Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tam olarak ne yazdığınızı anlayamadım, neyi soruyorsunuz?
Betanız 34 ise pozitif, hamilesiniz. İki günde bir kan vererek düzenli artış var mı takip edin.
Yani düzensiz olduğu için bilemiyorum kistim var ama adetle atılan kistlerden küçük şuan bunun yüzünden bu düzensizlik oldu 2 aydır en son geçen ay 6 gibi bitmişti sonra ara kanama oldu kisten dolayı hala adet olmadım diye 4 gün önce test yaptım bişi yoktu dün gece kan verdim beta 34.9
Tam olarak ne yazdığınızı anlayamadım, neyi soruyorsunuz?
Betanız 34 ise pozitif, hamilesiniz. İki günde bir kan vererek düzenli artış var mı takip edin.
Yani düzensiz olduğu için bilemiyorum kistim var ama adetle atılan kistlerden küçük şuan bunun yüzünden bu düzensizlik oldu 2 aydır en son geçen ay 6 gibi bitmişti sonra ara kanama oldu kisten dolayı hala adet olmadım diye 4 gün önce test yaptım bişi yoktu dün gece kan verdim beta 34.9
Değerim düşük olması dış gebelik olduğunu göstermez ki 2 günde bir kan verip kontrol edilmesi gerekir sadece. Bel ağrısıda olabilir şu an pozitif olduğu için kafaya taktığınızdan belki ağrıyı daha çok hissediyorsunuz. Sakin olun 2 gün sonra aynı yerde tekrar test verin.
Çoksa doktora gidin acilden nolur nolmaz gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla az orta halli ağrılar normal regl sancısına benzeyenler ama fazlaysa Bi kontrol olun bide kaç yaşındasın ilk gebelik mi
Çoksa doktora gidin acilden nolur nolmaz gebelik yaşamadım ama bildiğim kadarıyla az orta halli ağrılar normal regl sancısına benzeyenler ama fazlaysa Bi kontrol olun bide kaç yaşındasın ilk gebelik mi