Betam çok düşük bakar mısınız lütfen

Kutbettin

Şüphesz insanğlu yasklndğı şey üzerine hırslı olur
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
2.062
3.059
83
Herkese merhaba. Hanımlar son adet tarihim 1 aralık. Dün kan verdim betam 69.9 çıktı geç döllenme de olabilir dış gebelik de bu şekilde değeri düşük çıkıp sağlıklı gebelik geçiren var mı acaba. Çok üzülüyorum insaAllah geç döllenmedir

Canım yarın veya 2 gün sonra tekrar kan ver değeri 2 katına çıktıysa sağlıklı gebelikdir. Korkma stres yapma bence

Canım yarın veya 2 gün sonra tekrar kan ver değeri 2 katına çıktıysa sağlıklı gebelikdir. Korkma stres yapma bence
Çok teşekkür ederim kadın doğumcuya gidecem insaAllah geç döllenmedir belli eder heralde

Eder canım sıkıntıya sokma kendini kafanı rahatlat
Çok sağol canım benim ya ister istemez üzülüyor insan 2 güne bir kan vermeye bile dayanamıyor insan acabalar çok stres yaptırıyor

Çok sağol canım benim ya ister istemez üzülüyor insan 2 güne bir kan vermeye bile dayanamıyor insan acabalar çok stres yaptırıyor
Seni anlıyorum ama inan o değeri görmek için can atıyorum. O yüzden stres yapma sen en azından başarmışsın. Allah yardımcın olsun. Ama bence herşey gayet iyii boşuna sıkıntı ediyorsun

Çok teşekkür ederim kadın doğumcuya gidecem insaAllah geç döllenmedir belli eder heralde
Kadin doguma gitmeyin henuz. Saglik ocagina tekrar kan verin sonucu 2 kat arttiysa 1 hafta yada 10 gun sonra kadin doguma gidip kese olusmusmu die baktirirsiniz. Suan kadin doguma gitsenizde sadce kan isticektir bence

Seni anlıyorum ama inan o değeri görmek için can atıyorum. O yüzden stres yapma sen en azından başarmışsın. Allah yardımcın olsun. Ama bence herşey gayet iyii boşuna sıkıntı ediyorsun
Çok sağ ol canım benim Allah razı olsun Dün kadın doğuma gittim ultrasondan baktı kese görünmedi Dış gebelikte demedi ama normal gebelikte diyemedi Ama doktorun söylediğinden yola çıkarak bu yorumu yapıyorum galiba Geç döllenme çünkü Eğer dış gebelik olsaydı şu an kese çoktan görünmüş ve bozulmuş olurdu Yarın acilde tekrardan kan vereceğim inşallah her şey yolunda gider

2 katı artması önemli şuan kim ne dese aklınız karışır sizde olumsuz düşünmeyin.
Benim Kızım adetim 12 gün geçtiğinde 40 değeri ile öğrendim geç yumurtlamıştım şuan 3.5 yaşında

Kadin doguma gitmeyin henuz. Saglik ocagina tekrar kan verin sonucu 2 kat arttiysa 1 hafta yada 10 gun sonra kadin doguma gidip kese olusmusmu die baktirirsiniz. Suan kadin doguma gitsenizde sadce kan isticektir bence
Yanıtınız için teşekkür ederim Dün evhamlandım biraz çünkü Bundan önce bir düşüğüm olmuştu ister istemez üzüldüm muayene etti doktor kese görünmedi Haftaya perşembe gel dedi doktorun söylediklerinden şunu anladım Eğer dış gebelik olsaydı çoktan bu belli ederdi galiba Geç döllenme olmuş Doktor Bekleyip göreceğiz şu an hamilesiniz kesenin rahme ya da rahmin dışına yerleşip yerleşmediğini anlayacağız dedi İnşallah olması gereken yere yerleşir

Yaa maşallah rabbim hayırlı uzun ömür versin zaten Doktor da muhtemelen geç döllen me dedi ama yine bir umut da vermedi Yani sonucun nasıl çıkacağını bilmediği için bir şey diyemedi Haftaya perşembe gidip bakacağım yarın da kan Vereceğim bir daha sağlıklı bir şekilde olsun inşallah

Bir de bir şey öğrenebilir miyim hem Danışayım ben size hiç başıma gelmedi böyle bir şey 3 gebeliğim de ama hiç böyle bir tecrübe edinmedim ben pazartesi günü Kan verdim acaba bu akşam mı kan Vermeliyim Yoksa yarın mı araya iki gün girdi zaten

İki gün olduysa kan verebilirsin

2 gün sonra aynı saatte ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…