Betam düşük mü yardimci olun

SivasliAlice

Duam belli duyan belli...Kûn fe yekûn🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.876
1.377
358
Merhaba hanimla Sat 17 Aralık bat 19 Kasım 1 Aralık da catlatma ignesi oldum bata göre bugün gecikmenin 7. Günü ilk defa kan verdim ve sonucum 140 çıktı bana çok düşük geldi 4 ay önce de klomenle hamile kaldım ve kalp atiso olmadığı için kurtaj oldum çok çok moralim bozuk saglikli artar mı kimyasal mi çok karışığım basina gelen varmi bem gibi tecrubelerinize ihtiyacim var.

Kimyasal olup olmadığını ilk ve tek kanla anlayamazsınız. Pazartesi aynı yerde tekrar kan verin 2ye katlanmış olması lazım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun

Kimyasal olup olmadığını ilk ve tek kanla anlayamazsınız. Pazartesi aynı yerde tekrar kan verin 2ye katlanmış olması lazım. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlı olsun
Evet pazartesi tekrar kan vericem ama 7 günlük gecikmeye bu deger düşük geldi o yüzden tedirginim benim gibi betasi düşük olup saglikli ilerleyen var mi. Başına gelenlerin sürecini okumak istedim. Yanitiniz için teşekkür ederim

Canım ben 7 günlük gecikmede 13 ile öğrendim iki gün sonra 25 oldu dört gün sonra 123 oldu. İlk değere takılma önemli olan artışı

En son çarşamba günü verdim işte o da 123tü şimdilik bekliyorum yavaş yavaş belirtiler artmaya başladım bence bu iyiye işaret
Seni takipte kalicam . Bu sabah göğüs sızlamadı kasik ağrısı azalinca kan verdim aslin da vermeyecektim ama değeri görünce şok oldum. O kadar bozuk ki moralim anlatamam. İnşallah senin de benim de değerlerimiz güzel yükselir.aminnnnn

Benim son 4-5 gündür bir azalıp bir çoğalıyor belirtiler ona çok takılma bence stres yapma sakin olmaya çalış canım. İnşallah ikimizinde sağlıcakla ilerler

Benim son 4-5 gündür bir azalıp bir çoğalıyor belirtiler ona çok takılma bence stres yapma sakin olmaya çalış canım. İnşallah ikimizinde sağlıcakla ilerler
İnşallah canım insallah buraya yaz bana sonuçları ben de yazicam mutlaka. Allah yardimcimiz olsun ne stresli ne zor bir sürec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…