Betamm lütfen bakarmısınız

Leylacn

Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2024
202
56
18
27
Kızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 78 beta ile bugün tekrar kan verdim 2290 olmuş güzel ilerliyormu bugün ultrasonum var inşallah keseyi de görürüz

Kızlar 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim 78 beta ile bugün tekrar kan verdim 2290 olmuş güzel ilerliyormu bugün ultrasonum var inşallah keseyi de görürüz
Bence de gayet güzel , keseyi de bugün görürsün Allahın izniyle
Kaç haftalık olmuş oluyor sizin ?

Bence de gayet güzel , keseyi de bugün görürsün Allahın izniyle
Kaç haftalık olmuş oluyor sizin ?
İnşallahh İnanın bilmiyorum adet başından hesaplanırsa 5 hafta daha çözmüş değilim 1 hafta önce geç döllenme den dolayı az demişlerdi

İnşallahh İnanın bilmiyorum adet başından hesaplanırsa 5 hafta daha çözmüş değilim 1 hafta önce geç döllenme den dolayı az demişlerdi
Geç döllenme de olabilir ama bence beta keseyi görmek için çok uygun. İnşallah hayırlısıyla görün

Merhabalar..Adetiniz geciktikten sonra mı belirtileriniz başladı? yoksa önce de belirti oldu mu?
Normalde bende ağrı adetten 2 3 gün önce başlar şişkinlik kasık ağrısı her zaman olur olacağım günden 1 gün önce olurum gene öyle başladı 2 gün gecikti ama bel ağrısı kendini zaten farklı kılıyor evde test yaptım pozitif görünce kan verdim

Ben de belirtilere acayip takigim. Mayis ayindan beri surekli bel agrisi var mi akinti var mi kasik agrisi lekelenme var mi gogus koku hassssiyeti aramakla gecti ensonunda belirti aramayi biraktim.
Bu ay ise hic bir belirti olmadan 27 eylulde tahlil verdim 117 cikmisti. Sat 26 agustos.

Çok iyi tebrik ederim inşallah güzelce yükselir
Bende takmam belirtiye normalde ama bel ağrısı sanki belli ediyor farklı birşey olduğunu

Çok teşekkür ederim.. Hayırlı uğurlu olsun :)

Çok iyi tebrik ederim inşallah güzelce yükselir
Bende takmam belirtiye normalde ama bel ağrısı sanki belli ediyor farklı birşey olduğunu
Allah razi olsun rabbim her birimizi saglikla kucagina almayi nasip etsin. Gercekten omur bekleyerek geciyor bu ah obur ay derken aylar su gibi gecmis

merhaba tebrikleerr Leylacn son adet tarihinize göre hesaplarsanız kaçıncı haftadasınız benimde çarşamba kontrolüm var :)

Merhaba çok teşekkür ederim son adete göre galiba 5. Hafta başındayım Allahım sağ saglim kucağınıza almak nasip etsin
amin amin benimde 23 ağustostu son reglim şuan 5+2 deyiz 1000 leri geçerse beta kese görünebilirmiş çarşamba gideceğim heyecanlıyım

amin amin benimde 23 ağustostu son reglim şuan 5+2 deyiz 1000 leri geçerse beta kese görünebilirmiş çarşamba gideceğim heyecanlıyım
Benim bu akşam bakıcaz inşallah görünür kese betam 2290 olmuş bir haftada bende çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…