- 29 Nisan 2025
- 108
- 25
- 13
- 23
- Konu Sahibi Yagmurozdmir0
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 7 temmuzda 2 değer gözüküyor 346 değeri 7 temmuzda verdiysen 9 temuzda ortalama 692 olması gerekiyordu en az %66 artmalıkızlar sizce artış nasıl
Canım 7 temmuzda 2 değer gözüküyor 346 değeri 7 temmuzda verdiysen 9 temuzda ortalama 692 olması gerekiyordu en az %66 artmalı
Betada adet gününden ziyade iki günde en az iki kat artması önemliBide benin adet günüm daha geçmedi 2gün var adete
Haaa anladım bak 2 günde bir en azından yüzde 66 artmalı ki sağlıklı gebelik diyebilmek için canım 2 güne bir kan ver2.verdiğim kan aynı gün akşam saat 8 de vermiştim 3.verdiğim kan 1gün vermedim kan ertesi gün verdim 2gün sonra olmuyor yani bide daha benim adet günüm geçmedi 2gün var daha adete
Şimdi sen tam olarak kan verdiğin tarihileri ve değerlerini yazar mısın2.verdiğim kan aynı gün akşam saat 8 de vermiştim 3.verdiğim kan 1gün vermedim kan ertesi gün verdim 2gün sonra olmuyor yani bide daha benim adet günüm geçmedi 2gün var daha adete
Şimdi sen tam olarak kan verdiğin tarihileri ve değerlerini yazar mısın
Şimdi sen tam olarak kan verdiğin tarihileri ve değerlerini yazar mısın
Sizce nasılŞimdi sen tam olarak kan verdiğin tarihileri ve değerlerini yazar mısın
Cok kötü bir artis değil bence yinede takip edilmeli bugün öğlen 12 de kan verdim ya 2 gün sonra saat 12 de yine kan ver değerleri öyle yorumlamak daha doğru olur7temuzz sabah 11de 257çıktı sonuç aynı gün 7temmuz akşam 8de 346çıktı 9temmuz saat 12de tekrar kan verdim 447çıktı sonuç
690 civarında olmalı diye biliyorum düzenli artmamış gibi yine de takip edinkızlar sizce artış nasıl
7 temmuzda 2 defa vermişsin sonra 9 temmuzda vermişsin 7 temmuzda hani akşam verdin ya kan 346 çıkmış 2 gün sonra yani bugün değerin biraz daha fazla yüksek olmalıydı senin değer 447 çıkmış 2 güne bir kan ver takip et artışı 11 temuzda aynı yerde aynı saatte ver 12 de 447 eğerSizce nasıl
İnşallah canım morelim bozuldu biraz ya7 temmuzda 2 defa vermişsin sonra 9 temmuzda vermişsin 7 temmuzda hani akşam verdin ya kan 346 çıkmış 2 gün sonra yani bugün değerin biraz daha fazla yüksek olmalıydı senin değer 447 çıkmış 2 güne bir kan ver takip et artışı 11 temuzda aynı yerde aynı saatte ver 12 de 447 eğer
800 lerde olursa normal diyebiliriz inşa sağlıklı bir şekilde ilerler
Canım Moral bozma stres yapma ama gebelikte beta haftalik olaraktan hesaplanmaz 2 günde bir 2 kat yükseliş sağlıklı gebelik demek kötü düşünme bazen birden hızla yükseliyor 11 temuzda saat 12 de kan ver değerini benimle de paylaş 800 lerde değer görürsen korkmaİnşallah canım morelim bozuldu biraz yaama 4haftalık olarak bakıldığında değerim çok düşük değil dediler ama
İnşallah canım morelim bozuldu biraz ya![]()
Tamam canım haber ederim inşallah yükselirCa
Canım Moral bozma stres yapma ama gebelikte beta haftalik olaraktan hesaplanmaz 2 günde bir 2 kat yükseliş sağlıklı gebelik demek kötü düşünme bazen birden hızla yükseliyor 11 temuzda saat 12 de kan ver değerini benimle de paylaş 800 lerde değer görürsen korkma
Bişey sorulabilir miyimde bendeCa
Canım Moral bozma stres yapma ama gebelikte beta haftalik olaraktan hesaplanmaz 2 günde bir 2 kat yükseliş sağlıklı gebelik demek kötü düşünme bazen birden hızla yükseliyor 11 temuzda saat 12 de kan ver değerini benimle de paylaş 800 lerde değer görürsen korkma
Buyur canım sorabilirsinBişey sorulabilir miyimde bende![]()
ıkı gun sonra degıl zaten gun asırı 2 ye katlar carsama cuma gıbı :) aynı yerde ver. sabah verdıysen hep sabah ver.2.verdiğim kan aynı gün akşam saat 8 de vermiştim 3.verdiğim kan 1gün vermedim kan ertesi gün verdim 2gün sonra olmuyor yani bide daha benim adet günüm geçmedi 2gün var daha adete
Nasıl yani Doktorlar da 2 günde bir iki katı artar diyorlar gün aşırı nasıl oluyorıkı gun sonra degıl zaten gun asırı 2 ye katlar carsama cuma gıbı :) aynı yerde ver. sabah verdıysen hep sabah ver.