betüşün çeyizleri :))

Bide o siyah pembe kalpli nevresim takımı özdileğindi galiba onu bende beğeniyorum ama canlısı nasıl acaba güzel duruyor mu ???

hepsini hayırlısı ile en güzel günlerde kullan canım.. hepsi birbirinden güzel

Canım hayırlı ugurlu olsun aldıkların çok güzeller..
Anladım ki benim daha hiç bişeyim yok

canım herşeyin harika :)) çok beğendim çok zevkli seçimler yapmışsın inşallah yeni gelin evini de görmek nasip olur tatlım aldıklarını iyi günlerde,bebişlerinle,eşinle mutlulukla kullanırsın inşallah

tatlım herşeyin çok güzel masa örtünü nerden aldın canım.kaça aldın bende beyazmı tercih etmeliyim acaba
çk teşekkr ederm bn bzm orda byerden aldm cnm öle markalı bişii diil 10 liraya almştm
Hayırlı olsun canımcım topiğin :)
Hepsi birbirinden güzel
Allah güzel günlerde kullanmayı naip etsin
aminn cnm sağol
Cnm her şeyin çok güzel allah canına sindirsin inşallah... Bende saklama kutu takımını beğendim ne kadar kullanışlı nerden aldın onu??
canm yeşil çk parçalı olandan mı bahsediosn onu ıkeadan aldm 17 li
Bide o siyah pembe kalpli nevresim takımı özdileğindi galiba onu bende beğeniyorum ama canlısı nasıl acaba güzel duruyor mu ???
canlısıda gzel eğer beğeniosan alablrsn cnm özdileğin
betülcüm yine her zamanki gibi süperler canım
denizcm teşekkr ederim beğendysen ne mutlu bna :)
hepsini hayırlısı ile en güzel günlerde kullan canım.. hepsi birbirinden güzel
cnmmm yasemncm çk teşekkr ederm
güle güle kullan canım hepsi cok güzel.
teşekkr ederm cnm
Canım hayırlı ugurlu olsun aldıkların çok güzeller..
Anladım ki benim daha hiç bişeyim yok
inan bnde böle diyordm bazen hala da diorm eksklerm aklıma geldkçe ama Allah yardım edio merak etme
bnlar ne kadar gzel dualar çk çk teşekkr ederm gerçekten.. aminnnn demekten başka birşey bulamıorm
Hepsi çok güzel güle güle kullanın.

teşekkr ederim

Hiç bi detayı es geçmemişsin.. Güle güle kullan hepini canım

Canım herşeyin çok güzel
güle güle kullan
bitirmişsin bile çeyizleri sen nerdeyse

güle güle kullan canım aldıklarını cogu ceyizimiz benziyor..
Allah agız tadıyla kullanmk nasip eylesin ..:107:

betül farkında olmadan topik açacak kadar çeyizim oldu demişsin ne çok şey almışsın farkında olmadan hepsini güzel günlerde kullan tatlım. Bu arada blender setlerimiz aynı...

tatlım hayırlı olsun aldıkların allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

oy oy oy canim masallah cok güzel seyler almissin. GÜlle gülle mutlu huzurlu saglikli günlerde kullan insallah..

Yalniz ben o kalblerin ne oldugunu pek cözemedim???

betülcüm hayırlı olsun güle güle kullan canım hepsini..
teşekkr ederim nesrncm hepimiz inşallah
Hiç bi detayı es geçmemişsin.. Güle güle kullan hepini canım
elmden geldiğince geçmemeye çalışıorm ama ekskler çok :) ynede çk çk şükür.. teşekkr ederm canım
Çok güzel aldıkların. Hatta bir kısmı benim çeyizimle aynı
Güle güle kullan
çk teşekkr ederim o zmn ikimzde gzel gnlerde kullanlım
Canım herşeyin çok güzel
güle güle kullan
bitirmişsin bile çeyizleri sen nerdeyse
ah buna bide ben inansam :)) teşekkr ederim canım
güle güle kullan canım aldıklarını cogu ceyizimiz benziyor..
Allah agız tadıyla kullanmk nasip eylesin ..:107:
demekki zevkli seçimler yapablmişim :) teşekkr ederim canım Allah güle güle kulalnmayı nasip etsn
maşallah canım...çok güzeller güle güle kullan...benim gibi bir mor sever sanırım :)
ewt mor sevdiğim renkler arasndadır.. çk teşekkr ederim eylemcm
betül farkında olmadan topik açacak kadar çeyizim oldu demişsin ne çok şey almışsın farkında olmadan hepsini güzel günlerde kullan tatlım. Bu arada blender setlerimiz aynı...
yani aklmda hep ekskler olduğu için aldklarımı çkta gzüm grmüodu bazen hala oluo gerçi :) teşekkr ederm cnm yorumun için.. sende aldklarını gle gle kullan
canım herşey süper ya güle güle kullan
çk sağol cnm teşekkr ederm
tatlım hayırlı olsun aldıkların allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
aminnn tek dileğim bu herkese mutllkla kullanmak nasip olsun.. teşekkr ederm
oy oy oy canim masallah cok güzel seyler almissin. GÜlle gülle mutlu huzurlu saglikli günlerde kullan insallah..

Yalniz ben o kalblerin ne oldugunu pek cözemedim???

amin.. teşekkr ederm cnm.. sanırım kırmızı kalplerden bahsediosn onlar cam ayna vs yüzeye yapışablen stickerler hoşuma gtti aldm attım kenara :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…