çk teşekkr ederm bn bzm orda byerden aldm cnm öle markalı bişii diil 10 liraya almştmtatlım herşeyin çok güzel masa örtünü nerden aldın canım.kaça aldın bende beyazmı tercih etmeliyim acaba
aminn cnm sağolHayırlı olsun canımcım topiğin :)
Hepsi birbirinden güzel
Allah güzel günlerde kullanmayı naip etsin
canm yeşil çk parçalı olandan mı bahsediosn onu ıkeadan aldm 17 liCnm her şeyin çok güzel allah canına sindirsin inşallah... Bende saklama kutu takımını beğendim ne kadar kullanışlı nerden aldın onu??
canlısıda gzel eğer beğeniosan alablrsn cnm özdileğinBide o siyah pembe kalpli nevresim takımı özdileğindi galiba onu bende beğeniyorum ama canlısı nasıl acaba güzel duruyor mu ???
denizcm teşekkr ederim beğendysen ne mutlu bna :)betülcüm yine her zamanki gibi süperler canım
cnmmm yasemncm çk teşekkr edermhepsini hayırlısı ile en güzel günlerde kullan canım.. hepsi birbirinden güzel
teşekkr ederm cnmgüle güle kullan canım hepsi cok güzel.
inan bnde böle diyordm bazen hala da diorm eksklerm aklıma geldkçe ama Allah yardım edio merak etmeCanım hayırlı ugurlu olsun aldıkların çok güzeller..
Anladım ki benim daha hiç bişeyim yok
bnlar ne kadar gzel dualar çk çk teşekkr ederm gerçekten.. aminnnn demekten başka birşey bulamıormcanım herşeyin harika :)) çok beğendim çok zevkli seçimler yapmışsıninşallah yeni gelin evini de görmek nasip olur tatlım aldıklarını iyi günlerde,bebişlerinle,eşinle mutlulukla kullanırsın inşallah
Hepsi çok güzel güle güle kullanın.
teşekkr ederim nesrncm hepimiz inşallahbetülcüm hayırlı olsun güle güle kullan canım hepsini..
elmden geldiğince geçmemeye çalışıorm ama ekskler çok :) ynede çk çk şükür.. teşekkr ederm canımHiç bi detayı es geçmemişsin.. Güle güle kullan hepini canım
çk teşekkr ederim o zmn ikimzde gzel gnlerde kullanlımÇok güzel aldıkların. Hatta bir kısmı benim çeyizimle aynı
Güle güle kullan
ah buna bide ben inansam :)) teşekkr ederim canımCanım herşeyin çok güzel
güle güle kullan
bitirmişsin bile çeyizleri sen nerdeyse
demekki zevkli seçimler yapablmişim :) teşekkr ederim canım Allah güle güle kulalnmayı nasip etsngüle güle kullan canım aldıklarını cogu ceyizimiz benziyor..
Allah agız tadıyla kullanmk nasip eylesin ..:107:
ewt mor sevdiğim renkler arasndadır.. çk teşekkr ederim eylemcmmaşallah canım...çok güzeller güle güle kullan...benim gibi bir mor sever sanırım :)
yani aklmda hep ekskler olduğu için aldklarımı çkta gzüm grmüodu bazen hala oluo gerçi :) teşekkr ederm cnm yorumun için.. sende aldklarını gle gle kullanbetül farkında olmadan topik açacak kadar çeyizim oldu demişsin ne çok şey almışsın farkında olmadanhepsini güzel günlerde kullan tatlım. Bu arada blender setlerimiz aynı...
çk sağol cnm teşekkr edermcanım herşey süper ya güle güle kullan
aminnn tek dileğim bu herkese mutllkla kullanmak nasip olsun.. teşekkr edermtatlım hayırlı olsun aldıkların allah güzel günlerde ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
oy oy oy canim masallah cok güzel seyler almissin. GÜlle gülle mutlu huzurlu saglikli günlerde kullan insallah..
Yalniz ben o kalblerin ne oldugunu pek cözemedim???
inan bnde böle diyordm bazen hala da diorm eksklerm aklıma geldkçe ama Allah yardım edio merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?