cnm isim olrk blmiyorum hatta bahsettiğin tencereleride blmiyorum ama karacanon stesne grersen belki bulablrsntamamen çeyiz merakımdan dolayı bu kulübe üye oldum:) yaklaşık bir haftadır takip ediyorum ve beğendiğim çok şeye rastladım sizden bir ricam olacak son zamanlarda dizi reklamlarının çoğunda görünen o siyah karaca tencerelerin adını bilen var mı? varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkler...
Canım çeyizlerin çok güzel çok zevkli almışsın güle güle kullan inşallah :)
Valla bunları görünce gözüm korkuyo nasıl tamamlancak diye :)
aysun abla outlet yzanlarn hepsi pamuk saten taç.. taçın fabrka satış mağazasına gttim tekirdağa ordan aldmaldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan hepsini inşallah. ben de nevresim almak istiyorum kızım için outlet yazan nevresimlerin ne marka ve nerden aldın öğrenebilir miyim
bu arkadaşmdan hediye geldi bna cnm çapada bi züccaciyeden almş o dacanim bunu nerden aldin?? tam istedigim gibi birsey cok hosuma gitti!!
gerçektenmi.. garantisi var gsterseydnz.. inşallah bn yaşamamcanım moralini bozmak istemem ama biz de emsanın çatal-bıçak takımı aldık,seninkinin aynı modeli hem de.çok kısa bi sürede paslandı:26: inşallah sen bi problem yaşamazsın:44:
yeni cicilerini de güle güle kullan tatlımmm :))
teşekkür ederim canım tekrar güle gülekullan hepsini. bu arada sen çapaya yakın mısın. bende çok yakınım oraya.
betüşümmmmm hepsi çok güsel canım yaa güle güle kullan iyi günlerde kullan canım benimm
bu takımı çok beğendim. bunlar nerden?
betülcüm çok güzel hepsi Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin bu arada sürahilerimiz aynı :)
şu üstü dar altı yuvarlak olandan paşabahçenin ben de ondan 2 tane aldımcnmm çk teşekkr ederm hangisi aynı.. sende güle güle kullan nysancm
balım çkk teşekkr ederim :))Betül kahvaltı takımın çok güzel olmuş canım. Güle güle kullan.
çk teşekkr ederi çk sağol :)maşallah yok yok
hepsini iyi günlerde kullan, herşey çok güzel.
çok teşekkürler. aldıklarınızın hepsi çok güzel. çok beğendim. İyi günlerde güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?