betüşün çeyizleri :))

cnm isim olrk blmiyorum hatta bahsettiğin tencereleride blmiyorum ama karacanon stesne grersen belki bulablrsn
Canım çeyizlerin çok güzel çok zevkli almışsın güle güle kullan inşallah :)
Valla bunları görünce gözüm korkuyo nasıl tamamlancak diye :)

teşekkr ederim cnm amin.. hepimz güle güle kullanalım inşallah.. bnde öyleydm eksklerimi grdkçe korkuyordm ama Allah yardım ediyor yavaş yavaş halledersn sende

aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan hepsini inşallah. ben de nevresim almak istiyorum kızım için outlet yazan nevresimlerin ne marka ve nerden aldın öğrenebilir miyim

canım moralini bozmak istemem ama biz de emsanın çatal-bıçak takımı aldık,seninkinin aynı modeli hem de.çok kısa bi sürede paslandı:26: inşallah sen bi problem yaşamazsın:44:

yeni cicilerini de güle güle kullan tatlımmm :))

aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullan hepsini inşallah. ben de nevresim almak istiyorum kızım için outlet yazan nevresimlerin ne marka ve nerden aldın öğrenebilir miyim
aysun abla outlet yzanlarn hepsi pamuk saten taç.. taçın fabrka satış mağazasına gttim tekirdağa ordan aldm
canim bunu nerden aldin?? tam istedigim gibi birsey cok hosuma gitti!!
bu arkadaşmdan hediye geldi bna cnm çapada bi züccaciyeden almş o da
canım moralini bozmak istemem ama biz de emsanın çatal-bıçak takımı aldık,seninkinin aynı modeli hem de.çok kısa bi sürede paslandı:26: inşallah sen bi problem yaşamazsın:44:
gerçektenmi.. garantisi var gsterseydnz.. inşallah bn yaşamam
yeni cicilerini de güle güle kullan tatlımmm :))

sağol didemcim teşekkr ederim

teşekkür ederim canım tekrar güle gülekullan hepsini. bu arada sen çapaya yakın mısın. bende çok yakınım oraya.

betüşümmmmm hepsi çok güsel canım yaa güle güle kullan iyi günlerde kullan canım benimm

betülcüm çok güzel hepsi Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin bu arada sürahilerimiz aynı :)

maşallah yok yok

hepsini iyi günlerde kullan, herşey çok güzel.

çok teşekkürler. aldıklarınızın hepsi çok güzel. çok beğendim. İyi günlerde güle güle kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…