Doğuma Hazırlık Beyaz Ahşap beşikler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayzeze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.252
342
123
Kızlar size bir sorum olacak, burada çoğu kişi park yatak tavsiye etmiş ama. benim yakat odam çok küçük. Bebeğin benimle birlikte yatması için dar ve uzuzn bir beşik lazım. Bunun içinde en uygun olanı şu beyaz cibinlikli ahşap beşikler varya onlardan almam gerekiyor.
Çünkü park yatak ya da diğer nromal kartolalar sığmaz. Biliyorum benim alacağımın ömrü 3-4 ay olacak ama siz olsanız ne yapardınız?ya da tavsiyesi olan var mı?

ben de o beşikten almak istiyorum. bi arkadaşım yanında dolap olanını almış ilerde dolap ve beşik kısmını kaldırıp alt kısmını yatak olarak kullanabilecekmiş. biri de sadece sallanan beşik altında 2 şer den 4 çekmeceli olanı almış o sadece beşik.

sizin söylediginiz buyuyen besik diye geciyor o da cok kucuk olmuyor maalesef

Ben de onlardan alicam ama kullanim ömrü 9 ay diye biliyorum.

Canim ben o besikleriden kullandm.bebegim 8 aylik olana kadar yatti.artik tutunup kalkmaya basladigi zaman hem tehlikeli oluyor hemde dar geliyor artik

sizin söylediginiz buyuyen besik diye geciyor o da cok kucuk olmuyor maalesef

ne yazıkki küçük değiller ve her yere sığabilecek bişey değil ben de ufak olanını almayı düşünüyorum tabi 3 ay kadar sonra

Canim ben o besikleriden kullandm.bebegim 8 aylik olana kadar yatti.artik tutunup kalkmaya basladigi zaman hem tehlikeli oluyor hemde dar geliyor artik
PARK YATAGIMI ÖNERİYORSUNUZ???sizinki 70 e 130 ölcüsünde olanlardanmı.bende park yatakla mobilya yatak arasında kaldım.

bende buyuk ahsap besik alcam insallah.cibindrkli falan cok sık gorunuyor.siz kucuklerini dusunuyormusunuz.eger odasini yasina girmeden ayiracaksaniz odaniz kucuk diye onlardan alacaksaniz birde internete bakin kucuk besikler var park yatak gibi katlanabiliypr kenar kisimlari kumas besik gibi yani sallaniyor istedgn yerede goturuluyor.gitti gdiyrda gormstm sanirm .

slm canım park yataktan neden vazgectin? ben hala karar veremedim.görünüs olarak mobilyalar güzel kullanıs bakımından park yatakalr sanırım.

slm canım park yataktan neden vazgectin? ben hala karar veremedim.görünüs olarak mobilyalar güzel kullanıs bakımından park yatakalr sanırım.
park yataklar bebeklerin omurgasi icn saglikli degilmis oyun amacli uretilms biz yatak olarak kullanmisiz falan bi yerde okudum.zaten goruntusude hosuma gitmiyordu .kullanim bakimndanda heryere goturuyormusun falan gerek yok bebegim yatagnda odada uyusun.birde kafasini ayagini carpar falan dediler ahsap icin,bi arkdsmda dedi zaten korumasi icn uyku setleri var.bebegmn rahatligi kadar benm goz zevkimde onemli :)parklar besik gibi gelmiyor bana.hatta ahsap besigi arkads yatagina sifirlayip asansorlu olunca yan korumaligida indirip rahatca kucagina alip emzirms sanki yannda yatiyorms gibi.parkta 6aydan snra asagi kati cukur gibi egilip bakcan falan.ben enn basindan beri isinamadm maalesf parka.ilk bebegm oluncada dandik bi besik almktansa guzel kaliteli besik alayim dedm.icmde ukte kalmasn:)

sende haklısın bacım.bi abla oda kiracı hemde tayinci 3cocugum var kesinlikle mobilya diyorum dedi.park yatakta kullanmıs mobilyada.mobilya al kesinlikle dedi.sonra park yatak alabilirsin zaten dedi ama mobilyada düsme korkusu var ya düserse diye korkuyorum 8 aydan sonra ayaklanıyolarmıs.ama görüntü olarakta mobilyalar güzel.sadece mobilyadan düsmesinden korkuyom

Ben yatağımın yanı da var ve kendim çizip istediğim gibi ölçülerini verip mobilyacıya yaptırmayı düşünüyorum size de önerim bu olabilir hazır almak şart değil ki

Evet ben de bunu bilerek alıyorum ama yatak odamda daha fazla yer olmadığı için en uygunu bubeşik oluyo

baktim besiklerde orta kisminda yatiyor ayaga kalkip ayagini atmasi lazm dusmesi icin.boyle yaramaz bebislerimiz olursa o bebek park yatagi devirir icindeyken :)tayinciyim besigi ben tasimicam sonucta.o besigi koyacak illaki uygun ev vardr sigar bi yerlere:)baktim dusebilir besigi yatagima sifirlicam zaten.diger tarafinada artik battaniye gibi minder gibi bisey koyarim allah korusun duserse diye

evet canım insallah uslu akıllı bebişlerimiz olur.Allah korusun tabiki.esime dedim bi dısarda bakıcaz.dısarda fiyatları falan arastırcaz yoksada internetten baktım 2 tane model kafama yattı onları alabilirim.ama önce dısardan bakıcaz.

nerde yasiyorsunuz bilmiyorum.ben istanbuldayim eminonunde magazalara bakmistik 2hafta once falan.pesin para 600e birakmisti bi yer yatak ve uyku setide vardi.dolapla beraber biri 1100 dedi falan genel modeller ayniydi ayrintilar para arttiriyordu dolap kulplari figurlu besigin altinda cekmece sayisi desenlisi falan.avcilar tarafina bakcam birde.buyuyen besiklere degil sade alti cekmeceli ahsaplara bakiyorum

canım biz ankaradayız bende büyüyen degilde 70X130 ölcülerindekilere bakıyorum ulusta vardı oraya baktım fikir edindim.burda birde siteler diye bir yer var oraya bakacagız esimle.belki uygun fiyat bulursam bide dolap alırım esyalarını koymaya.beyaz renkli sallanan korumalıgı yükseltilen.. yarın bakarız belki,su tarz istiyorum 2 cekmeceliside olabilir

harika gorunuyor.evet benmde bahsettigim istedigim besikler boyle.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.baslik kisimlarida cok şık gorunuyor duz degilmis.alirsaniz fotografini eklersen seviniriiim:)

harika gorunuyor.evet benmde bahsettigim istedigim besikler boyle.allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi.baslik kisimlarida cok şık gorunuyor duz degilmis.alirsaniz fotografini eklersen seviniriiim:)
amin canımbunu netten buldum markası belis bu biraz cebimize göre pahalı.ama siiz düsünebilirsiniz:)bakacagız canım insallah buluruz tabi eklerim.bu besik gercekten cok güzel.

amin canımbunu netten buldum markası belis bu biraz cebimize göre pahalı.ama siiz düsünebilirsiniz:)bakacagız canım insallah buluruz tabi eklerim.bu besik gercekten cok güzel.
evt cok hos bizde begendik:)bakalim belisin sayfasina.bize esimn ailesi alacakti en son siz begenin biz alalim dediler simdilk boyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…