Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir suru beyaz camasim grilesti. Nasil beyazatirim bilgisi olan varmi.
Elma sirkesi, karbonat, asprin okudum netde. Bunlari deneyen varmi, yada baska onerisi olan varmi.
beyaz çamaşılarını renklilerle beraber yıkamıyosun dimi onlar beyazların rengini değiştiriyo. beyazları makinede 40 ya da 50 derecede yıka makineye deterjan koy su alırkende deterjan bölümüne biraz çamaşır suyu dök beyazlar hepsi tekrardan
Yok canim renklilerle asla karistirmiyorum. Camasir suyuda kullaniyorum.
Benim beyazlar zamanla grilesti. Esime tozmatiz deterjanlar allerji yapiyor, mecburen sivi deterjan kullaniyorum, sanirim oda beyazlatmada cok etkili degil.
Toz deterjanlar zaten baya bi zarariymis, dogal yasam hakkinda konferans dinlemistim, nano teknoloji kullaniliyor beyazlatmiyor beyaza boyuyor deniyordu.
Camasrlarda daha eskimedi atmaya kiyamiyorum, ama yikayinca asmaya utaniyorum, ne yapsam bilemedim![]()
Beyazlari haftada ya da ayda bir deterjan çamaşır suyu ve yarım kalıp beyaz sabunla 60 ya da kuculebilecek bi sey yoksa daha fazla isida yıka
Su alıp isininca makineyi kapat sabaha kadar kalsın öyle
Sabah yika
Hem beyaz sabun alerji de yapmaz
Beyaz sabunu camasirlarin arkasına iki üç yere bölüp koy ki makina sabunu dışarı atmasin
Peki bu uygulama normal yikama icinmi yoksa grilesenleri acarmi?
Çamaşır suyunu bol koyarsan açar merak etme
Dün yaptım benim de grilesen bi kaç parça camasirim vardı sakız gibi oldumiss gibi de sabun koktu
Ben bir çay bardağı çamaşır suyu döküyorum
Tabi çamaşır fazlaysa biraz daha artir miktarı
hacı şahir beyaz sabun beyazlatmada son çare.tüllere grileşen tüllere birebir.sabunlayıp suda bekletıp yıkayacaksın.dier çamaşırlar için de tavsiye ederim.o kadar ürün var ki halbukı arap sabunu beyaz sabun ve klasık çamaşır suyu bır bayana yeterli salıklı bir temizlik için:))ama dayanamıyoruz napalım öyle albenili ki temizlik reyonları gözler dönüyor ve zorlu bir yarıştayız kım daha temiz diye:))
Ne kadar güzel tatlım her şeyin en doğalına kaçmışsın :) Acaba lavaboları nasıl karbonat ve sodayla açıyorsun_? Makineleri nasıl temizliyorsun_?