Beyaz çizgi ne anlama geliyor :(

1,5 yıldır ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görebildim bu hiç bi anlama gelmiyor demi yine de sormak istedim

Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum
Canım kuruma çizgisi bu. Sanırım 1 gün beklemiş test. Kullanma klavuzunda bile ilk 5 yada 10 dk baz alınır yazıyor. Umuda kapılıp üzülme sonradan.

Canım kuruma çizgisi bu. Sanırım 1 gün beklemiş test. Kullanma klavuzunda bile ilk 5 yada 10 dk baz alınır yazıyor. Umuda kapılıp üzülme
Tamamdır çok teşekkür ediyorum umutlanmak için yer arıyorum aslında test bahane

Tamamdır çok teşekkür ediyorum umutlanmak için yer arıyorum aslında test bahane
Benim testimde bugün aynı çizgiyi oluşturdu bende olmadığını bildiğim halde acaba mı dedim ama tabii ki biliyorum yok

Benim testimde bugün aynı çizgiyi oluşturdu bende olmadığını bildiğim halde acaba mı dedim ama tabii ki biliyorum yok
İnşallah vardır ya inşallah bizim bebek beyazlar içinde gelmeyi tercih etmiştir iyice sinirim bozuldu artık eskiden negatif görünce ağlıyordum şimdi ağlanacak halime gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…