ucanpayanda Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1.784 En iyi cevaplar 1 2.193 83 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #2 Kuruma çizgisi.
B bebek83 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2023 143 25 13 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #3 1,5 yıldır ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görebildim bu hiç bi anlama gelmiyor demi yine de sormak istedim
1,5 yıldır ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görebildim bu hiç bi anlama gelmiyor demi yine de sormak istedim
B bebek83 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2023 143 25 13 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #4 ucanpayanda .!.: Kuruma çizgisi. Genişletmek için tıkla... Hiç umut yok mu yine ya
ucanpayanda Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1.784 En iyi cevaplar 1 2.193 83 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #5 bebek83 .!.: Hiç umut yok mu yine ya Genişletmek için tıkla... Yoo umut yok değil umut her zaman var. İdrar testlerine çok güven olmaz adetniz geciktiyse kan verin
bebek83 .!.: Hiç umut yok mu yine ya Genişletmek için tıkla... Yoo umut yok değil umut her zaman var. İdrar testlerine çok güven olmaz adetniz geciktiyse kan verin
B bebek83 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2023 143 25 13 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #6 ucanpayanda .!.: Yoo umut yok değil umut her zaman var. İdrar testlerine çok güven olmaz adetniz geciktiyse kan verin Genişletmek için tıkla... Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum
ucanpayanda .!.: Yoo umut yok değil umut her zaman var. İdrar testlerine çok güven olmaz adetniz geciktiyse kan verin Genişletmek için tıkla... Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum
K Krmizibalon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 579 142 18 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #7 bebek83 .!.: Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Canım kuruma çizgisi bu. Sanırım 1 gün beklemiş test. Kullanma klavuzunda bile ilk 5 yada 10 dk baz alınır yazıyor. Umuda kapılıp üzülme sonradan.
bebek83 .!.: Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... Canım kuruma çizgisi bu. Sanırım 1 gün beklemiş test. Kullanma klavuzunda bile ilk 5 yada 10 dk baz alınır yazıyor. Umuda kapılıp üzülme sonradan.
B bebek83 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2023 143 25 13 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #8 Bebikoo .!.: Canım kuruma çizgisi bu. Sanırım 1 gün beklemiş test. Kullanma klavuzunda bile ilk 5 yada 10 dk baz alınır yazıyor. Umuda kapılıp üzülme Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ediyorum umutlanmak için yer arıyorum aslında test bahane
Bebikoo .!.: Canım kuruma çizgisi bu. Sanırım 1 gün beklemiş test. Kullanma klavuzunda bile ilk 5 yada 10 dk baz alınır yazıyor. Umuda kapılıp üzülme Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ediyorum umutlanmak için yer arıyorum aslında test bahane
K Krmizibalon Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 579 142 18 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #9 bebek83 .!.: Tamamdır çok teşekkür ediyorum umutlanmak için yer arıyorum aslında test bahane Genişletmek için tıkla... Benim testimde bugün aynı çizgiyi oluşturdu bende olmadığını bildiğim halde acaba mı dedim ama tabii ki biliyorum yok
bebek83 .!.: Tamamdır çok teşekkür ediyorum umutlanmak için yer arıyorum aslında test bahane Genişletmek için tıkla... Benim testimde bugün aynı çizgiyi oluşturdu bende olmadığını bildiğim halde acaba mı dedim ama tabii ki biliyorum yok
ucanpayanda Aktif Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2021 1.784 En iyi cevaplar 1 2.193 83 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #10 bebek83 .!.: Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İnsallah gecikirsiniz
bebek83 .!.: Adet günüm bugün daha gecikme yok ama ilk defa beyaz da olsa bi çizgi görünce heveslendim galiba teşekkür ediyorum Genişletmek için tıkla... İnsallah gecikirsiniz
B bebek83 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2023 143 25 13 29 8 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi bebek83 #11 Bebikoo .!.: Benim testimde bugün aynı çizgiyi oluşturdu bende olmadığını bildiğim halde acaba mı dedim ama tabii ki biliyorum yok Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ya inşallah bizim bebek beyazlar içinde gelmeyi tercih etmiştir iyice sinirim bozuldu artık eskiden negatif görünce ağlıyordum şimdi ağlanacak halime gülüyorum
Bebikoo .!.: Benim testimde bugün aynı çizgiyi oluşturdu bende olmadığını bildiğim halde acaba mı dedim ama tabii ki biliyorum yok Genişletmek için tıkla... İnşallah vardır ya inşallah bizim bebek beyazlar içinde gelmeyi tercih etmiştir iyice sinirim bozuldu artık eskiden negatif görünce ağlıyordum şimdi ağlanacak halime gülüyorum