kızlar beyaz converselerinizin bakımını nasıl yapıyorsunuz en son aldığım converse i en fazla bir ay beyaz olarak kullanabildim ne kadar temizlersem temizleyeyim sarı siyah değişik bir hal alıyor o görüntüyü de hiç sevmiyorum...:gitme:
bunu duymuştum ama cesaret edemedim malum yandan açılır falan...eyvahedigeldismile cnm birde o ilk günkü beyazlığını koruyor mu o şekilde...bilmiyorumkismile
at makinaya hiçbişi olmuo
tertemiz oluo hemde
bi keresinde arkasındaki etiketinin bi kenarının yapışkanı atmış
onuda çakmakla ısıtıp tekrar yapıştırdım hiç bişiiicik olmuo
bende bi defasında beyaz converse lerimi atmıştım makinaya orjinal olmasına rağmen yırtılmıştı:gitme:ama ben yüksek derecede atmıştım ondan mı oldu acepbilmiyorumkismile
bende bi defasında beyaz converse lerimi atmıştım makinaya orjinal olmasına rağmen yırtılmıştı:gitme:ama ben yüksek derecede atmıştım ondan mı oldu acepbilmiyorumkismile
daha önceki converse imi çamaşır suyuyla silmiştim ilk başlarda iyiydi ama sonradan sararmaya başlamıştı bununda başına birşey gelmez inş kaydirigubbakcemile3
benim pembe kırmızı mavi conversm var bunların hepsni makinada yıkıyorm çok az renkleri soldu fakat tertemiz oluyor kesinlikle yıka derim bi arkadaşımda beyaz converse var kndisi açılmaması için ayakkabıcıda ( işini iyi yapan biri ) converselernin yanlarını belli olmayacak şeklde diktirdi ve her hafta yıkıyor gerçekten 9 10 ay oldu hala yeni almış gbi duruyor dikişlerse hiç görnmüyor açılma yok birşey yok süper bence bende alıcam bu ay beyaz converse