İnsan eşinden soğur mu?

sana karşı yaptığı şey çok yanlış kalkıp onunla gittiği yerlere götürmesi saygısızlık.. ama boşanmakda kolay bişey değil ki iyi düşünmelisin iyice tart olayları

bende eşimle evlenirken aniden evlendim ve obana aşıkdı sırılsıklam ama ben sadece seviyordum aşık değildim
fakat zamnla bende ona aşık oldum bağlandım
yani eşiniz seviyorum demiş ya evliliğiniz devam ettiği sürede aşık olması gerekirdi
hiçmi iyi gün olmadı .....
ama insna dayanamayınca içindne çıkamayınca tek çözüm ayrılık oluyor bi care bulamayınca
kalbindne gecenleri beynindne gecenleri silemeyince öyle oluyor biliyorum

Benim eşim çok duygusaldır, gözleri falan dolar evet bazen. Ama yani eğer izlediysen dizinin bölümünü bu bana pek sadece duygusallıktan gelmiyor.
Geçenlerde ben ağladım tv karşısında. bana ne dedi biliyor musun? Niye şimdi ağlıyorsun ki gören de sanki böyle bir şey başına geldi der dedi. Dedim ne alaka?? Kendini ele verdi orda işte. O zamanlar, sen utanmadan hala eski sevgiline mi ağlıyorsun dediğimde hayır kişiye değil olaya ağlıyorum demişti. Saçma sapan değil mi Allah aşkına. Resmen ağladı kucağımda hem de 1-2 günlük değildik tam 1 yıl beraberliğimiz vardı.

Çok normal degil zaten su bulanmış sende hislerini kaybetmişsin onun bu tavırlarını her gördüğünde canın sıkılacak kendine özgüvenin azalacak. Normalde evet boşanmak çok kötü birşey ama işte senin bu durumunda evlilik acı verici bir olay gibi.

bende eşimle evlenirken aniden evlendim ve obana aşıkdı sırılsıklam ama ben sadece seviyordum aşık değildim
fakat zamnla bende ona aşık oldum bağlandım
yani eşiniz seviyorum demiş ya evliliğiniz devam ettiği sürede aşık olması gerekirdi
hiçmi iyi gün olmadı .....
ama insna dayanamayınca içindne çıkamayınca tek çözüm ayrılık oluyor bi care bulamayınca
kalbindne gecenleri beynindne gecenleri silemeyince öyle oluyor biliyorum

Tabii ki iyi günümüzde oldu olmaz mı? Ama dediğin gibi kalp ve beyin silemeyince böyle oluyor.

İnsan anasından babasından soğuyor. Tabiki de eşinden soğur.
Sevgi bittiyse ayrılın .

ben de önce sıcak, sonra ılık, sonra soğuk sonra buzzzz aşamalarından geçtim.. şimdi ise etkisiz.. soğumanın yararı şu oldu ayrılma aşamasındayız ve acı çekmiyorum.. onun yanındayken her gün kendimi sorguluyor her gün acı çekiyordum..rüyalarımda bile.. seviyordum, ama aşık değildim.. o dA değildi.. daha önce kör kütük aşık olmuş ve olunmuş bir kadın olarak yediremedim kendime bunu. ayrılma kararımdan pişman değilim.. değmez..

Arkadaşlar daha önceden farklı bir üyeliğim vardı fakat sonra onu iptal ettim ve sadece bunu kullanıyorum. Lütfen bana biraz daha yardımcı olmak isteyen arkadaşlar kullanıcı adı isivus ve konu eşinin eski sevgilisini unutamayan bayanlar buraya adlı yazımı okusunlar lütfen. Sonrasında yorumlarınızı bekliyorum.

Sogur tabi, ben de sizin yazdiklarinizi hissettigim icin en dogru karar olarak ayrilmayi sectim, inan daha huzurlu daha sevgi dolu ve hayatttan zevk aliyorsun. Birak lutfen, insan bir defa geliyor bu dunyaya ve ben herkesin tahmin edemeyecegi kadar cok sabrettim, baktimki bosuna! Hadi dedim o zaman sana gule gule.. Degecek bir insan icin sabretmek ve fedakarlik yapmak lazimmis, onuda gec de olsa anladim.... Simdi ayagimi uzatip keyfini cikariyorum hayatimin... :46: Sizin de hakkiniz da hayirlisi neyse o olsun... Rabbim huzur nasip etsin sana da canim...

Arkadaşlar daha önceden farklı bir üyeliğim vardı fakat sonra onu iptal ettim ve sadece bunu kullanıyorum. Lütfen bana biraz daha yardımcı olmak isteyen arkadaşlar kullanıcı adı isivus ve konu eşinin eski sevgilisini unutamayan bayanlar buraya adlı yazımı okusunlar lütfen. Sonrasında yorumlarınızı bekliyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...i-sevgilisini-unutamayan-bayanlar-buraya.html

Link burada okumak isteyen olursa okuyabilir arkadaşlar.

hayatta hiçbirsey kendı hayatından daha önemlı degıldır... bunu asla unutma.... kac yıllk evlıler colugu cocugu olanlar nasıll haınlıkler yapıyolar bırbırlerıne.... bu insaoglunun kanında var çiğ süt emmiş.... hakkında hayırlısı ... unutma su akar yolunu bulur... basımıza bişe gelecekse bu ıllakı gelecek kacarı yok bunun.... selametle kallll

Merhaba herkese,

beni daha iyi anlayabilmek için lütfen açmış olduğum (eşim bana aşık değil ama seviyor bu ne demek, eşim bunları neden yapıyor, eşim neden böyle evli bayanlar yardım) konuları okuyunuz. İnsan eşiyle sürekli tartışır mı? Nerede kalıyor burada sevgi? Yoksa mantık şöyle mi? Ben seni seviyorum ama senin midene kramplar girene kadar seni sinir ederim, umrumda olmaz, sevgi bu mu? HAYIR değil. İnsanlar tabii ki tartışır insanız tabii ki farklı fikirler olacaktır. Ama evli çift siyah ile beyaz kadar farklı olabilir mi? Olmamalı.
Evet son geldiğim nokta burasıdır, eşimden soğudum ve 2 gündür ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum. Bazı yaşananları unutamıyorum elimde değil belki de unutmak istemiyorum bu da olabilir tabii, eşimi affedemiyorum, affetmek Allah'a mahsus diyenler olacaktır ama ben affetmiyorum. İçimde eşime karşı bir nefret var. Bana yaptıklarını düşününce. Peki bunun için ille de ayrılmak mı lazım? Ben artık çok sıkıldım ve bunaldım, son artık mideme kramplar girince bi durdum düşündüm. Deymez.
Eski sevgilisini (burayı anlamak için eski konulara bakın) instragram da buldum. Kızla gittiği yerlere beni götürmüş ve daha doğrusu kızın sevdiği yerlere götürmek istiyor. Ya sen kimsin ya, sen kimsin ki bunları bana yapıyorsun. Kızı kıskanmıyorum sakın yanlış anlaşılma olmasın, ciddi anlamda çok gösterişli ve de güzel olduğumu söylerler bende bilirim zaten ama konu buda değil.
Yok ben artık istemiyorum. Sanırım içimdeki nefret sevgimden daha büyük.
Belki kıymetimi ayrılınca anlar.
Hayata bir kere geliyoruz bu kadar acıya değer mi?

Kimse kimseyi sonsuza dek sevmek zorunda değil. Karşında aşık olduğun adam artık yoksa,sana saygısı kalmamış ve mutsuzsan evet soğuyabilir. Hayata bir defa geliyoruz. Eğer kendini mutsuz olduğun bir evliliğe devam etmek zorunda hissediyorsan "kendi tercihini" yaşıyor olursun. Teni artık tenine ruhuda ruhuna yakışmıyorsa ne ona ne kendine haksızlık et.. Boşanmakta evlenmek kadar doğal..

Back
X