Benimde koltuklarımın derileri beyaz. ama sadece kol koyulan yerleri. Oraya da nasıl bir leke olabilir ki. ( tabi benim çocuğum yok kalem felan olurmu bilemem ) sadece siyah leke olmuştu bi kere cif domestos bulaşık deterjanı ne varsa karıştırdım çıkmıştı.
koltukların kenarı beyaz değilde, krem rengi olsaydı daha güzel olurdu, bence koltuk takımının diger ana rengine göre beyaz uymaz
beyaz koltuk görsel olarak şık olabilir ama hiç kullanışlı olmadığını düşünüyorum..
eşya alırken kullanışlı olup olmadığına bakmalı..
şimdilik çocuk yoksa bir süre kullanırsınız, sonra örtü koyarsınız,örtüyle de bir şıklığı kalmaz ama..
katiyyen evime almam beyaz deri koltuğu,beyaz kumaş olanı bile..
Arkadaslar daha önce esya hususunda konu acmıstım. size sunu danısmak istiyorum. ben koltuklarımın kenarını beyaz deri içini ise acık kahve yaptırdım. ama nette okuduklarımdan sonra telaşa düştüm. bana mobilyacı her istedgiimde beyaz deri kimyasalı verebilecegini söyledi. fakat herkes şikayetlenmiş tukenmez kalem cıkmıyor yada leke gösteriyor gibi. inanın içime dert oldu şimdi sürekli bununla ugrasamazki insan.. gercekten kullananlardan yorum beklıyorum beyaz deri belamı bukadar???
benşm de kol koyma kısımları krem deri bebeler bi güzel yamış tükenmez kalemle arkadaşım da geçenlerde söyledi o da evine gelen misafirin çocuğu boyamış kırmızı tükenmez hemde dikkat istiyo ben bi aralık dalgınlığımda karşılaştım bu durumla mesela
benimde yemek masamin sandalyeleri beyaz deri uzerine koydugum cicegin polenleri dokulmus sari leke oldu cikmio ne yaptiysam cikmio bi tek tinerle silmeyi denemdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?