Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Beyaz elbise modelleri önerebilirmisiniz

xesinx

Guru
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
516
0
296
Diğer
selam kızlar, arkadaşımın bir yaz günü düğünü için beyaz bir elbise almak istiyorum..Straplez olmayacak, kısa kol, kruvaze veya başka bir model olabilir, etek boyu dizde olabilir, netten araştırma yapıyorum ama sizin de yardımınıza ihtiyacım var.
Beyaz elbiseler sütlü kahve rengi aksesuarlarla çok güzel görünüyor, kemer takabileceğim bir model de olabilir, şuan hafif bronz olduğum için yakışacağını düşünüyorum.Bu arada düğün için abiye kıyafet istemiyorum,daha sade bir elbise düşündüm ama fikirlerinizi de merak ediyorum, resim ekleyebilirseniz sevinirim, ben becerebilirsem ekleyeceğim..

bu elbise cok hos..ama nerde bulabilecegini ne yazik ki bilmiyorum mafoldumben

Eklentiler

• $72f475f8-4595-4336-baa8-769334cbdd9a.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 370

arkadaşın düğününde beyaz giyilmez, geline saygisizlıktır
ben olsam çok kızardim doğrusu arkadaşim böyle bi tercih yapmiş olsaydı muhtemelen onun düğününe gelinlik gibi bi kıyafet giyip giderdim
evet, sorunluyum :lepi:

Gelinden başka beyaz elbise giymek saçma diyenler giymez olur biter, kendi düğünündede çevresini uyarır giymeyin diye
düğün ne zaman bilmiyorum ama umarım zevkine göre beyaz güzel ve sade bir elbise umarım bulursun a.s. Ve bence güzel bi tercih olur yaz ayı ve bronz tenliyim diyorsun süper yakışır.

cnm yanlıs anlama ama beyaz gıymesen bencede ıyı olurr ben olsam benım ıcın sorun olmaz beyaz gıyılmesı aama belkı arkdasınnın hosuna gıtmez ıstersen bı sor cnm benım bı arkdasım cok sınırlenmıstızemuszemus

valla bi arkadaşımın düğününe gittiğimde en az 4-5 kişi beyaz giymişti ve hiç hoş olmamıştı
gelin ayırt edilmiodu resmen:bbo:
ben olsam kızardım kesinlikle bence yakın arkadaşına giyip giymemenin sorun olup olmicağını sor
eğer benim düğünümde giyerlerse gerçekten büyük sorun olur

bunlar var

Eklentiler

• $151927wsyt9.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 353
  • $1744661zs5ob5.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 415
  • $debenhams-elbise-modelleri-4.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 317
  • $debenhams-elbise-modelleri-5.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 282
  • $gap.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 314
bunlarda var ama bende arkadaslarim gini dusunuyorum beyaz elbise bence dugunde gelinden baskasina yakisacak bir renk degil, bencede dogru olmaz beyaz giymen nispet yapar gibi ama tabii bu sadece benim fikrim.

Eklentiler

• $glamourkellyro.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 918
  • $marks and spencer.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 245
  • $miss-poem-elbise-modelleri-4-202x500.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 255
  • $miss-selfridge-abiye-modelleri-6.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 243
  • $topshop-tunik-modelleri-10.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 227
Düğünlerde beyaz giyen bayanlar bana hep gelinle yarışırlar gibi gelmiştir.
Seçim sizin tabiki ama kendi başıma geldiği için biliyorum asla unutulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…