Beyaz Eşya A+++ Sorunu ve Kalite Sorunu :((

Hangi Marka Beyaz Eşya Kullanıyorsunuz Kızlar?

• Arcelik

OY: 8 33,3%
  • Bosch

OY: 7 29,2%
  • Vestel

OY: 2 8,3%
  • Beko

• Siemens

OY: 1 4,2%
  • Samsung

• AEG

OY: 0 0,0%
  • Hotpoint

• Miele

• LG

• Profilo

• Regal

• indesit

• Ariston

• King

• - Diğer Beyaz Eşyalardan .. (Yorumunuzu Bekliyorum Kızlar)

• Ankete Katılan
    24
  • Anket Kapalı .

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Slm Kizlar..

Bnm Bir Sorunum var Bulasik Makinam cok Eski ve Cok Yakiyor..
Kayinvalidemden kaldi bize ama hergün acıyorum ve Su + Elektirigi fark ettiriyor..

Ben sadece bulaşik Makinasinin cok yaktigini düsünüyorum ve eski..
Arcelik suan markasi Bana önere bileceginiz A+++ kaliteli bir marka var mı kizlar?

Camaşır makinamda Arcelik ama A+ okadar yaktıgını düsünmüyorum
ama yinede her türlü beyaz eşya tavsiyelerini A+++ ve Marka Kalite Önerilerinizi bekliyorum..

Bosh al cnm biraz pahali gelebilr ama cok cok iyi. Her gun calistiriyorum ama faturalarimin oyle cok geldigini bilmem. Bosh un butun modellerini onerebilirim

Bütün Beyaz eşyalarım Bosch hepsinden memnumum buzdolabı, çamaşır, fırın ama Bulaşık makinemden memnum değilim ,fatura konusunda değil ama yıkama konusunda kötü.Annemin 15 yıllık Arçeliği benim Boschtan iyi yıkıyor.

Bizimde eşyalarımız yıllık ve arçelik, ama bosch önerenleri çok gördüm hatta arçelikte çalışan bir yakınımız bile beyaz eşya alacaksanız bosch alın demiştir çok kez.

kizlar demekki gercekten dediginiz gibi bosh iyi arcelikte fena degil dimi?

Annem beko ve arçelikten başkasını kullanmaz.Çamaşır makinemiz beko alalı 20-21 yıl oldu nazar degmesin 1 kere bile bozulmadı.Bulaşık makinesini alalı 2 yıl oldu arçelik aldı hiçbir sıkıntımız yok.Su faturası bu ay 40 tl elektrik faturası ise 35 tl geldi biz arçelikten memnunuz.

Artık o eski arcelikler bekolar yok dediler ve özellikle bulasik makinası için bosch önerdiler. 6 aydır kullaniyorum cooook memnunum.

massallah cok ii :)) bnm su elektirik 90-100 tl geiio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…