beyaz esya olarak ..

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.698
1.137
133

BUNLARI ALMAYI DUSUNUYORUZ KIZLAR . . .

Menşei önemli. Yerli üretim olmasın, sürünürsünüz. Forumda gezin, Bosch'tan ağzı yanan kaç kişi var, ben dahil. Az buz da değil. İlla Bosch olacak diyorsanız kesinlikle yerli üretim almayın. Siemens de dahil.

Ben Samsung'un urunlerini aldim Bosch'u bilmiyorum malesef ama bulasik makinesinin program sayisi gereksiz fazla gibi geldi bana ozelliklerini incelemedim farkli ozellikleri varsa kullanisliysa siz daha iyi bilirsiniz tabi ama genellikle 2-3 program kullaniliyor.

Ben Samsung'un urunlerini aldim Bosch'u bilmiyorum malesef ama bulasik makinesinin program sayisi gereksiz fazla gibi geldi bana ozelliklerini incelemedim farkli ozellikleri varsa kullanisliysa siz daha iyi bilirsiniz tabi ama genellikle 2-3 program kullaniliyor.
evet gereksz fzla doğru ama ben kaşıklık kısmı için dusundum .. hoşuma gidiyor öyle.. hatta bir akrabam ve arkadasım kullanıyor gayette memnun tek tek dizmiyor.. bazen de kalabalık misafirlerim olduğunda da ekstra kaşıklık aldım komple tamamlayabiliyorum dedi mantıklı geldi. bir tek 6-7 programlılrda var.. Siemens ve Bosch iyisi..

Benim de buzdolabım ve çamaşır makinem bosch ikisinden de memnunum. Beyaz eşya biraz şans işi ama bosch ve siemensi beğeniyorum marka olarak. Yalnızca bulaşık makinem Arçelik onun da 14 kişilik kaşıklık çekmecesi olan modelinden aldım ondan da gayet memnunum. Bu modelleri de beğendim bence bütçenize uyuyorsa güzel hepsi

Bosch, siemens ve profilo aynı fabrikada üretiliyor tipleri birebir aynı zaten modele baktığınızda. Almanya üretimi olanları almanızı tavsiye ederim bu 3 ünden birini. Yoksa çok uğraşırsınız.

Benim de buzdolabım ve çamaşır makinem bosch ikisinden de memnunum. Beyaz eşya biraz şans işi ama bosch ve siemensi beğeniyorum marka olarak. Yalnızca bulaşık makinem Arçelik onun da 14 kişilik kaşıklık çekmecesi olan modelinden aldım ondan da gayet memnunum. Bu modelleri de beğendim bence bütçenize uyuyorsa güzel hepsi
teşekkür ederim... Sizin buzdolabı ve çamaşır makinenizin modeli nedir acaba ?

teşekkür ederim... Sizin buzdolabı ve çamaşır makinenizin modeli nedir acaba ?

Buzdolabının modelini tam olarak bilmiyorum ama alttan donduruculu siyah cam modellerinden, çamaşır makinesi de logixx 9 modeli

Bulaşık makinesi de linkteki model

Eklentiler

• MCSA00419074_WAS24765TR_def.webp
    MCSA00419074_WAS24765TR_def.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 105
  • MCSA00588352_A2_KGN57SB32N_offen_def.webp
    MCSA00588352_A2_KGN57SB32N_offen_def.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 285
  • MCSA046427_KGN57S50NE_def.webp
    MCSA046427_KGN57S50NE_def.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 82
evet gereksz fzla doğru ama ben kaşıklık kısmı için dusundum .. hoşuma gidiyor öyle.. hatta bir akrabam ve arkadasım kullanıyor gayette memnun tek tek dizmiyor.. bazen de kalabalık misafirlerim olduğunda da ekstra kaşıklık aldım komple tamamlayabiliyorum dedi mantıklı geldi. bir tek 6-7 programlılrda var.. Siemens ve Bosch iyisi..
Simdi tekrar baktim kasiklik kismi guzel ve kullanisli gorunuyor gercekten icinize boyle sindiyse hayirli olsun, guzel gunlerde kullanin insallah 😊

Back
X