beyaz eşya sorunu

Bu adet Türkiyenin başka yerinde yok sanırım. İlk karşılaştığımda çok şaşırmıştım. :1:
Bilmiyorum canım ama Akdeniz bölgesi böyledir genellikle hatta bazı ailelerde eğer erkek tarafı borca girip ev almışsa bütün evin içini alan kız tarafları bile var,ev onlardan içi bizden hesabı.yada kızına çeyiz olarak ev veren ailelerde de mevcuttur biZde de verilir ev ister otur ister oturma.
 
kızlar konuyu güncelleyelim istiyorumm.:halay::halay:

kız tarafı küçük ev aletleri dışında hangi beyaz eşyaları alıyor sizin yörenizde??
 
Nisanlanmadan beyaz eşya almazdim sanırım.. para olduktan sonra 1 günde alınır aynı gün bile getirir takarlar.. para biriktirmek mesele..
 
götürseniz beyaz eşyacıya verseniz onda birikse sizin paranızla adam daha çok kazanacak
paranızı bankaya koyun veya altına falan baglayın çünkü her dönem farklı kampanya ve modeller olabiliyor, profilodan memnunum, samsungdan uzak durun ;)
 
şimdi kızlar geçen annemlee yine tartştık bu konuda bana diyoki beyaz eşyalarını al yavaştan sıkıştırma herşeyi son güne diyo işte sonra telaş olurmuş para olmazmış falan erkek arkadşmla konuştum bu konuyu hani dedim haklımı sence bu konuda o da anneme hak verdi al dursun mağazada dedi.

şimdi benim nisan gibi borçlarım bitiyo alıyım o zamn dedim ama hangi markanın iyi biz kardeşime boschun aldık.

bu arada bizim nişan olma durumu var kısmetse eylül ekim gibi tarih daha netleşmedi.
para olduktansonra 15günde ev döşenir, azar azar almayın, hepsini bir alın, eşyaları nerey koyacaksınız, evlenmeden 2 ay önc döşersiniz evi
 
Modası geçer belki bi üstü çıkar falan. Bence o tarz şeyler için aceleye gerek yok. Para biriktirip sonra almak daha mantikli. Modası geçmeyen şeylerini al şimdi
 
Back
X