beyaz eşya tavsiyeleriniz

melo34

Duygularıma Esir Oluyorum Seni Görünce
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2013
7.110
6.126
448
kızlar merhaba

nişandan sonra beyaz eşya alalım demiştik ama begendigim bir çok model hakkında farklı fikirler soylendı sizinde fikirlerinizi ihtiyacım var ki burda benim gibi evlilik hazırlıgı yapanlarada kılavuz olur

çamaşır makınası buzdolagı bulaşık makınası tavsiyelerinizi rica ediyorum

ben bosh un a++ özellikli beyaz eşyalarını aldım memnun kaldım aynı şekilde evlenmeden evvel de ailemin evindeki beyaz eşyalar bosh idi 15 sene kullandık çok memnunduk,

ama maalesef beyaz eşya ve mobilya biraz şans işidir örneğin şikayet sitelerinde her ürünle ilgili sayfalarca şikayet bulabilirsiniz, umarım aldığınız ürünler içinize siner, güzel çıkar.

merhaba.. bizde bu ara beyaz eşya alacaz ve araştırmadayız.. ben uzun zamandır ariston marka düşünüyorum.. daha hesaplı ve kullananlar memnun oldugundan.. ama son günlerde samsungta kafamı karıştırdı.. buzdolabı daha iyimiş..bul. ve çam. mak. pek memnun değiller.. bosch ta güzel ama biraz pahalı.. ne yapacaz kararsızım şuan.. :44:

buzdolabında lg vardı cok hosuma gidiyordu ama malesef üretimi durmuş iç dizeynı çok güzel buzluk kapakta oldugundan derindondurucu bolumunu rahatlıkla kullanılabılır dı bunun gibi olan bir buzdolabı arıyorum ama malesef bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…