Çamaşır ve Kurutma Makineleri Beyaz Eşya

Delal_Delal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
112
0
26
Diyarbakır
arkadaşlar bu haftasonu bende bakmaya başlayacam .ama maddi imkanlarımız çok kısıtlı beyaz eşyada ve diğer eşyalarda gönlümüze göre değilde bütçemize göre alacaz:( foruma bakındım da siz gönlüneze göre seçiyorsunuz.Bana da tavsiye edin.
Çünkü ben hiç anlamıyorum bu işten:(
alırken nelere dikkat edecem mesala?Hangi markadan uzak durmalıyım hangi markadan ucuz olanı alsam beni yarı yolda bırakmaz gibi şeyler işte:)

canım bende aynı şekilde 2 ay sonra beyaz eşya alıcam şimdiden bakınıyorum

hem fiyat hem görsellik olarak hotpoint ariston diyorum...

araştırdm kadarıyla da kullanlar memnun

benim aklımda şu buzdolabı ve çamaşır makinası var birde icf den anastre set düşünuyorum o da aynı şekilde hem uygun hem kullanlar memnun
$indir.webp $indir (2).webp $indir (1).webp

çamaşır makinası 1.300
buzdolabı 1.700
ankastre 1000

benim aklımda şu buzdolabı ve çamaşır makinası var birde icf den anastre set düşünuyorum o da aynı şekilde hem uygun hem kullanlar memnun
Eki Görüntüle 699686 Eki Görüntüle 699687 Eki Görüntüle 699688

çamaşır makinası 1.300
buzdolabı 1.700
ankastre 1000

Bende deli gibi araştırıyorum.hem sıkıldım hem anlamıyorum.bilen yol gösteren yok.Siyah zaten favori rengim kodlarını aldım.Teşekküler canım.

Eki Görüntüle 699686 Eki Görüntüle 699687 Eki Görüntüle 699688

çamaşır makinası 1.300

Hotpoint WMD 942K EU Çamaşır Makinesi. Sıkma hızı (devir/dk) : 1400.0, Enerji verim sınıfı : A++, Sıkma verimi sınıfı : B, Maksimum yükleme kapasitesi (Kg) : 8, Ecotech

buzdolabı 1.700
ankastre 1000

Gayette uygunmuş google amca da öyle söyledi.Birde yorumlara baktım olumlu çoğunlukla:) Buzdolabı ve ankastre için hala araştırıyorum.

Biliyorum canım ben görsel arama yapıp kodlarını aldım:) fiyatları daha uygun çıktı mesala çamaşır makinası 1.100 tl :)

evet ortalama fiyat yazdım ben.. değişiyor fiyatları...

bende ütü süpürge makinası bide klima araştırıcam bu aralar...

Canım o kadar gezdim tozdum ne yaptım bil bakalım:)) sordum soruşturdum bütün markaları ve halkın oylaması sonucu Arçelikten aldık eşyalarımızı:) Servis sıkıntı yedek eşya derken karar kıldık bugünde hallettik.Hade hayırlısı .

Back
X