beyaz eşya

katre i matem

Guru
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
627
249
323
nişanlımla beyaz eşya araştırıyoruz ama iyice kafamız karıştı bosch düşünüyorum. simens i eledik boulunca parçası pahalıymış diye. o arçelik düşünüyor servis ağı çok geniş oldugu için bosch almaya pek sıcak bakmıyor. sizin önereceğiniz modeller var mı?

nişanlımla beyaz eşya araştırıyoruz ama iyice kafamız karıştı bosch düşünüyorum. simens i eledik boulunca parçası pahalıymış diye. o arçelik düşünüyor servis ağı çok geniş oldugu için bosch almaya pek sıcak bakmıyor. sizin önereceğiniz modeller var mı?

samsunga da bir bakın canım bu sıra heryerde samsung görüyorum

Konunuz ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

bende buzdolabı konusu açtım cevap veren ollmadı canım :rolleyes:ama bosch dan vazgeçme derim bizim şu an da evdeki herşey bosch çok memnunuz servis ağı geniş çok kullanılışlı hepsi de. Bizde sevgilitomla bulaşık ve çamaşırı aldık bosch dan buzdolabı araştırması yapıyorum model hakkında ama tavsiye ederim size :)

bende buzdolabı konusu açtım cevap veren ollmadı canım :rolleyes:ama bosch dan vazgeçme derim bizim şu an da evdeki herşey bosch çok memnunuz servis ağı geniş çok kullanılışlı hepsi de. Bizde sevgilitomla bulaşık ve çamaşırı aldık bosch dan buzdolabı araştırması yapıyorum model hakkında ama tavsiye ederim size :)
kdn56w35n modeli tavsiye ettiler bosch buzdolabı

Rica ederim canım.Kullanmadan nasıl olduğunu anlayamacağız tabi. Rabbim tez zaman da kullanmayı nasip etsin size de bize de gerçi daha bizim ortada bişey yok ::KK17:

Rica ederim canım.Kullanmadan nasıl olduğunu anlayamacağız tabi. Rabbim tez zaman da kullanmayı nasip etsin size de bize de gerçi daha bizim ortada bişey yok ::KK17:
amin canım hayırlısı olsun hakkımızda. siz hangi model noları aldınız biz hala modelleri eleme durumundayız bide kurutmaı çamaşır makinesi hakkında bilgin va mı?

Canım valla kodlarını hatırlamıyorum ama en son çıkan 8 kilo çamaşırı aldık, 3 program da bulaşık aldık. Yeterli olur diye düşündüm çünkü şu an da evde biz 3 program dışında diğerlerini kullanmıyoruz 2 program boş ve bayilerde 3 ü öneriyo genelde. Ama şimdi ki aklım olsa kurutma çamaşırdan alırdım valla değiştirme şansım olursa değiştirecem almanı tavsiye ederim müsaitseniz tabii kullananlar çok memnun bazı kişiler çok zararlı falan diyo ama buharla kurutuyomuş

Artık her marka aynı diye düşünüyorum. Çünkü hepsinin servis ağı aynı. Bosch kullananlar da memnun diğer bilindik markaları kullananlar da. Ben şahsen Vestel almayı düşünüyorum, dış tasarımından dolayı.

Canım valla kodlarını hatırlamıyorum ama en son çıkan 8 kilo çamaşırı aldık, 3 program da bulaşık aldık. Yeterli olur diye düşündüm çünkü şu an da evde biz 3 program dışında diğerlerini kullanmıyoruz 2 program boş ve bayilerde 3 ü öneriyo genelde. Ama şimdi ki aklım olsa kurutma çamaşırdan alırdım valla değiştirme şansım olursa değiştirecem almanı tavsiye ederim müsaitseniz tabii kullananlar çok memnun bazı kişiler çok zararlı falan diyo ama buharla kurutuyomuş
bilmiyorum valla kafam iyice karıştı yinede cok saolasın canım

Ben evlenirken tüm ürünlerimi Arçelik almıştım, Tv bile dahil :( Henüz bir sıkıntı yaşamadım ama çok performanslı da değil bence. Özellikle çamaşır makinesi çok az su alıyor. Yani annelerimizin makinesi gibi foşur foşur yıkayan makine yok. İp gibi su girişi var ve anlamıyorum o kadar kilo çamaşırı nasıl yıkıyorlar.

Şu anda en çok aranan çamaşır makineleri
https://www.epttavm.com/tr/item/563...ili/preview/717fd6e3b2b61d445b07a2d5f78bee2e/

https://www.epttavm.com/tr/item/548...esi/preview/0d3133c0145ec6ea8c6ced0d35c266ed/

Ben evlenirken tüm ürünlerimi Arçelik almıştım, Tv bile dahil :KK43: Henüz bir sıkıntı yaşamadım ama çok performanslı da değil bence. Özellikle çamaşır makinesi çok az su alıyor. Yani annelerimizin makinesi gibi foşur foşur yıkayan makine yok. İp gibi su girişi var ve anlamıyorum o kadar kilo çamaşırı nasıl yıkıyorlar.

Şu anda en çok aranan çamaşır makineleri
https://www.epttavm.com/tr/item/563...ili/preview/717fd6e3b2b61d445b07a2d5f78bee2e/

https://www.epttavm.com/tr/item/548...esi/preview/0d3133c0145ec6ea8c6ced0d35c266ed/
teşekkür ederim yorumların için sanırım samsung alıcaz tabi her makineyi her mağazayı dolaştığımızda fikrim değişiyor hala karar vermiş değilim bide bu modellere bakalım. :KK58:

Back
X