Beyaz eşyada uygun markalar???

sevimteacher

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
45
0
611
42
Kayseri
Umarım konuyu doğru yere açıyorum,arattım bulamadım.
Yaza düğünüm var ve eşya bakıyoruz ama çok pahalı olanları maalesef alamıcaz malum para yok:)) Altus, regal ve de indesit markalar çok uygun fiyatlara satılıyor.Bu markalardan kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını yazabilirler mi????Kendi başına evlenmekk çooookkk zorrrrÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

evet canım kendi başına evlenmek maddi açıdan zor ama çok özgürce...
ben bosch marka aldım 4 ay önce kampanya vardı buzdolabından 300 diğerlerinden 200 ytl düştüler normalde eskisini getirenden düşülen kampanya varya ondan işte tabi çeyiz için olunca eskisini istemiolar. şimdide kampanya yapmış değişik bi kampanya bi uğra derim

cnm biz de şu ana kadar sadece çamaşır makinesi ve buzdolabını aldık.. samsung aldık.. ikisi toplam 2150 tl tuttu..

birçok beyaz eşya mağazasının çok güzel kampanyaları var ilk önce onnları araştır. buzdolabı alana fırın bedava gibi sonra kararını verirsin
bu akşam haberlerde gördüm gerçi neresi olduğu söylenmedi ama toptancı kriz nedeniyle artık perakende satıyordu ve çok komik fiyatlara garantili falan maalesef neresi olduğu hakkında bilgi verilmedi ama araştır istersen. inanılmaz ucuzdu herşey.
örnek olarak cep tel 20 ytl den başlıyordu,dvd 10ytl den lcd tv 650 ytl falan onun neresi olduğunu bulabilirsek süper olucak herkes için

cnm biz de şu ana kadar sadece çamaşır makinesi ve buzdolabını aldık.. samsung aldık.. ikisi toplam 2150 tl tuttu..

Bu fiyat maalesef bizim için çok çünkü herşeyi kendimiz yapıyoruz birikintimiz yok ve de hiç bişimiz yok:))
ben haberlerde gördüm o dükkanı istanbul da ümraniyedeymiş sanırım bakıcaz nişanlımla 15 tatilde.

buzdolabını önceden almak sorun yaratır mı aacaba? daha yerleşeceğimiz ev belli olmadan yani.. standart mıdır dolap boyutları?

no frost tabii ki cnm.. karlanma olayı olmuyor bunlarda.. bir de eğer istanbula gelme şansın varsa ve bütçen cidden çok çok kısıtlıysa yenibosnadaki spotçular çarşısına bi bak kesinlikle.. bütün bu gördüğün markaları yarı fiyatına bulabilirsin orda.. bazıları garanti de veriyor sıfır makineler ikinci el falan değil.. bazı kişiler spotçuları ikinci el sanıyor çünkü.. iki gün önce gittik ordan ütü masası ve çamaşırlık almak için.. arçeliğin bi makinesi vardı çamaşır, 500 liraydı.. ama dışarıdaki fiyatı 1100 liraymiş..

öncelikle Allah tamamına erdirsin hayırlısıylaa.s.
ben bosch almayı düşünüyodum ama nişanlım bi tanıdık vasıtasıyla siemens bayisi buldu buzdolap, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, set üstü ocak ve mini fırın hepsi 3000 lira tuttu peşin fiyata.s
gerçi beyaz eşya biraz da şans işi bakalım bize gülecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…