Beyaz eşyalar ne zaman alınmalı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi anj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2011
66
0
36
Ankara
Kızlar, beyaz eşyalardaki kampanyalar yaz başında mı artışta oluyor yoksa sonbahar ya da bu dönem mi alınmalı ? Hangisi daha uygun olur ? Eylül gibi düğünüm var ama bu dönem mi alsak yoksa yaza kampanyalar daha mı çok olur bilemiyorum. Sizce ne zaman alınmalı ? :kkk:

Ben iki hafta sonra evleniyorum
yeni alındı beyaz eşyalar
ödeme şekliniz nasıl olacak? taksitle mi yoksa nakit mi?
Eğer elinizde hazır paranız olmayacaksa şimdiden alıp ödemeye başlayabilirsiniz
Mağazada kalır
Model olarak o zaman farklı bir isteğiniz olursa fark verip değiştirebilirsiniz
Şayet o zaman nakit alırız diyorsanız bekleyin derim

Hayırlı olsun az kalmış düğününe :61: Taksitle alacağız şimdiden bakıyoruz almak lazım tabi yavaştan sayılı gün çabuk geçer neticede :87: Kampanyaları takipteyim bu ara bakalım artık

merhaba ben de zamnı çok merak ediyorum.şimdi de kampanyalar oluyor ama en uygun zamn acaba hangi zamn? taksitle şimdiden almak mı peşin almak mı(şimdi veya yazın) ve hangi kampanya daha uygun sizce ?

elinizde para varsa peşın alın. yoksada taksıte gırın alın düğün zamanınızı beklemeyın
bu arada fırını en son alın çunku garantısı alındığı gun berı başlıyo malesef

canım benim düğünüm nisanda,arçelikten aldım tüm beyaz eşyalarımı,martta almıştım ve çok uygundu o zaman fiyatlar

Şimdiden alınmalı yaza düğün sezonu fiyatlar çıkıyor
Ve hangi marka düşünüyorsun bende alıcam bu ay beyaz esyalarımı

evet düğün sezonunda fiyatlar biraz daha artıyor benim düğünüm haziran da olacak bizde 2 gün önce aldık beyaz esyalarımızı bosch tan aldım diğerlerine göre gayet iyiydi fiyatı

evet düğün sezonunda fiyatlar biraz daha artıyor benim düğünüm haziran da olacak bizde 2 gün önce aldık beyaz esyalarımızı bosch tan aldım diğerlerine göre gayet iyiydi fiyatı

bızde ordan almayı düşünüyoruz canım fiyatlarını yazabilir misin ve nerden aldıgını?

biz 4 tasit yaptık 3 ay 500 tl verip gerisini 1 kere de pesin verecegimiz için nakit fiyatına aldık oda toplamda 7900 tl oldu nakit fiyatına aldık, toplam 8 parca tv sehpası ve elektrkli süpürgede dahil =) birde ben set üstü ocak ve mini fırın aldım büyük fırın tercih etmedm.

Öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın.Ben de Bosch düşünüyorum. Fiyatlar iyi gibi. Bu aldıklarınız beyaz mı gri mi siyah mı? Benim kabaca yaptığım hesaba göre10bin falan tutuyordu.

biz 4 tasit yaptık 3 ay 500 tl verip gerisini 1 kere de pesin verecegimiz için nakit fiyatına aldık oda toplamda 7900 tl oldu nakit fiyatına aldık, toplam 8 parca tv sehpası ve elektrkli süpürgede dahil =) birde ben set üstü ocak ve mini fırın aldım büyük fırın tercih etmedm.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bosch düşünoyorum. Fiyat çok iyimiş. Biz 10 bin gibi hesaplamıştık. Aldıklarınızn renk ve modelleri neydi? Beyaz mı siyah seri mi tercih ettiniz?

Hayırlı olsun güle güle kullanın. Ben de bosch düşünoyorum. Fiyat çok iyimiş. Biz 10 bin gibi hesaplamıştık. Aldıklarınızn renk ve modelleri neydi? Beyaz mı siyah seri mi tercih ettiniz?

tesekkür ederim. evet fiyat gercekten cok iyi =) ben gri tercih ettim sadece camasır makinası beyaz istersen listemi bulup modelleri verebilirim?

Geçen yıl mart ayında aldık bizde Arçelik'ten.(fırın hariç) 5.800tl tuttu. Evlilik tarihi belli değil ama aldık, depolarından getirecekler evlenirken. Taksitleri de çoktan bitti. Evlilik dönemi bu derdimiz olmayacak çok şükür. Az para değil çünkü.

Kızlar az evvel tvde arçelikin kampanyasını gördüm. Buzdolabı, çamaşır makinası ve kurutma makinası 1000tl diye internetten bakıyorum şimdi. Kurutma makinası gereksiz geliyor bana ama fiyatı çok uygun.

Her çeşit üründe olduğu gibi beyazeşyada da sezon diye bir tabir var. Sezon nisan'da başlar ve haziranda pik yapıp ağustos sonunda biter. Talebin en büyük artma sebebi yeni evliliklerdir. Üreticiler de sezonda zaten para kazanırlar ve mükemmel bir işbirliği içerisinde karlarından pek bir indirim yapmazlar.
Buzdolabı yazın kategorik olarak yazın daha çok bozulan ve yenilenmesi gereken bir üründür ve yazın pek bir cazip olmaz. Kışın çok daha ucuza alabilirsiniz ve pazarlık şansınız çoğalır. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi yıl boyu çok dalgalanmayan bir talep gösterdiğinden her mevsim uygun şartlarda alınabilir. Ankastre çamaşır, ankastre bulaşık ve ankastre ocak veya ankastre davlumbaz gibi ürünler de yaz döneminde daha pahalı olurlar.
Beyazeşya nerden ve nasıl almalıya gelince, kullanmayacağınız fonksiyona sakın para ödemeyin. Önce mağazaları gezin ürünleri beğenin, ürün kod numaralarını alıp internet üzerinden fiyat araştırıp hakkında fazla bir şikayet olmayan internet sitesinden alın. Gzel Evim || Ev Gzelletirme Merkezi önerebileceğim bir internet sitesi.

Arkadaşlar beyaz eşyaların sadece belirli bir süre depoda veya mağazada olduğunu duydum alıp 1 veya 2 sene bekleten varmı acaba ?

Back
X